Erfordra ersättning för din obehag med Air Algérie

Air Algérie, det första flygbolaget i Maghreb-landet och en av de viktigaste operatörerna på den svarta kontinenten, tjänar mer än sjuttio destinationer i världens fyra hörn, som driver en flotta med femtiofem moderna flygplan.

Advokater till ditt förfogande för att försvara dig ... Kontakta dem online

Air Algeria flygplan försenad, försenad eller utvisad från planet på grund av överbokning? Juridiska experter är redo att ingripa i anspråk och försvara dina intressen med olika flygbolag som är verksamma i Europa genom att optimera för dig det belopp som du har rätt till.

Fyll i formuläret ovan och få en anmälan så snart företagets rådgivare verifierar din ersättningsberättigande.

Bedöm din skada? Som gjort?

Svar: Det är bara nödvändigt att beräkna det antal kilometer som reste med flygplanet sedan för att jämföra dem med följande skala:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Forsenat flyg

När vi väljer att resa med flyg, utsätts vi för ett stort antal fördomar som kan hindra en smidig drift av saker. Det finns risk för irriterande förseningar som orsakar kaos på flygplatsen.

Avgångar som kompenseras av några minuter är inte repairable till skillnad från de som försenas av flera timmar.

Flygbolag har möjlighet att senarelägga start två timmar och femtiofem minuter, annars står de inför snäva ekonomiska påföljder som måste betalas i form av ersättning som ska betalas till passagerarna.

Avbokat flyg

Ett flyg avbrutet av Air Algeria några ögonblick före planerad start? En text som röstades i parlamentets sammanträde och som föreskriver skyldighet att erbjuda ett annat flyg till passagerare innan det uppstår en dröjsmål på tre timmar, annars kan inte besväret bara repareras genom betalning av en ersättning.

Tränar passagerarnas vrede, en avbokning måste repareras av lufttrafikföretaget. Ersättning ges enligt lag 261/2004 till förmån för passagerare som inte har kunnat ta sitt flyg, på grund av bristande flygbesättning eller strejk orsakad av piloter, ...

Missad mellanlandning

Att flyga till någon destination är ibland nödvändigt att ta ett flyg med en nära korrespondens, antingen för att det sparar pengar eller helt enkelt för att vi inte har något annat val att komma dit.

Få ett botemedel mot en liknande skada som lidit? Faktum är att missade förbindelser orsakar förseningar vid ankomsten, de ger upphov till monetär ersättning.

Överbokning

Tjäna pengar från överbokning av Air Algérie? Det här är inte en lögn, utan snarare en rättighet som många passagerare inte vågar försvara.

Dra nytta av denna skada? Det är din rätt att kräva ersättning från din operatör, och det är hans plikt att svara på din begäran.

För att det ska kunna repareras enligt bestämmelserna i texten i konsumenträttlagstiftningen måste den ersättning som offret erbjuds beräknas enligt det avstånd som måste färdas för att nå sin destination.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *