Erfordra ersättning för din obehag med Austrian Airlines

Austrian Airlines, Österrike ledande flygbolag, flyger till 130 destinationer runt om i världen.

Flera flygningar som serveras av det österrikiska flygbolaget avgår sent varje år. AA gör sitt bästa för att säkerställa att alla dess förbindelser inte påverkas av en försening eller en inställning, men i händelse av olägenheter får passagerare begära ersättning mot deras transportör.

Kontakta en juridisk expert och öka dina chanser att få ersättning

För att lösa alla dina konflikter i samband med din Austrian Airlines-resa, kan du behöva kontakta en advokat eller till och med en juridisk expert.

Företagen erbjuder att försvara dig utan kostnad. Deras mål är att försvara dig på avstånd utan att be dig att betala dem den minsta kostnaden. De tar bara en provision när de lyckas hävda och få ersättning till din fördel.

Hur mycket kan jag röra när jag skadas?

Det beror särskilt på avståndet mellan de två flygplatserna:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Flyg sent

Alla flygpassagerare står inför risken för att de kommer sent för sina destinationer. Flygbolag kan inte undvika flygförseningar varje gång, eftersom omständigheterna plötsligt kan uppstå, stör deras trafik och förhindra att flygplan släpps ut som planerat.

Faktum är att avgångar som staggeras i tjugo eller trettio minuter inte leder till problem för resenärer. Å andra sidan blir situationen komplicerad i flygplatsen när de upplever förseningar om två timmar eller mer.

Faktum är att CE261 / 2004-förordningen, som har varit i kraft i flera år, skyddar resenärer i händelse av en fördröjning om tre timmar genom att ge dem kompensations monetär ersättning.

Överraskande avbokning

Varje år avbryts tusentals flygningar i sista minuten. Detta fenomen, som påverkar många fler passagerare under sommarsäsongen, inklusive semester- och skollov, beror för det första på mättnad av trafik i flygplatser.

I enlighet med förordningen om flygpassagerares rättigheter i Europeiska unionen måste flygbolaget betala en ersättning på minst 250 euro för att kompensera varje passagerare som drabbats av skadan. Men du får ingenting när du hävdar dina rättigheter.

Överbokning

Trots att de har hotat med en strikt lag som kräver att de betalar stora ersättningar till sina passagerare skadade genom överbokning, fortsätter operatörerna att överboka på sina olika flygningar eftersom en stor del av passagerarna inte är medvetna om Förekomsten av en officiell förordning som skyddar dem i händelse av att sådan skada påverkar dem.

Oavsett om de valt att frivilligt gå ut från flygplanet eller ha tvingats att svara på flygvärdens order genom att ge upp sina platser till andra passagerare, kan offren i sin tur tvinga transportören att betala dem ersättning och förbereda dem för ett ersättningsflyg, medan de har rätt att stödja hela sin närvaro på flygplatsen, inklusive hjälp, måltider och drycker samt boende om det behövs.

Missad mellanlandning

Din resa ombord kan ske under trevliga förhållanden, på flygplatsen, efter att ha skickat säkerhetskontrollen frågar agenten dig ombord för att bosätta sig i din plats. Ett problem kan plötsligt uppstå med flygplanet som förhindrar start. Det här är verkligen ett av ett dussin hinder som kan orsaka moraliska fördomar före avgången.

Situationen blir ännu mer komplicerad när du tar ett flyg med två rutter, och ännu sämre drivs det av två olika flygbolag. Det räcker att den första rotationen ackumulerar en fördröjning på några minuter, och din nästa flygning tar av sig utan dig.

Detta besvär kan bara repareras med ersättning, men för att erhålla det är det först nödvändigt att en klagomål utgör klagomål mot din operatör.

Fyll i reklamationsformuläret

1 thought on “Austrian Airlines

  1. When we arrived at the airport we get the information that our flight was cancelled at the airport. We get new tickets with another flight company which made us very late to the destination ( was 31,5 hours late). And we missed the wedding there due to that. So, we require compensation for the delay. Thank you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *