Erfordra ersättning för din obehag med Condor

Condor driver ett flygbolag nätverk av över hundra destinationer som betjänar en flotta med femtio flygplan.

Även om det visar en hög punktlighet, men det betyder inte att alla flygningar som drivs av det tyska företaget inte kan leda till förseningar eller avbokningar, ...

Faktum är att varje länk som försenas eller skjuts upp av den tyske transportören ger upphov till ersättning.

Låt jurister ta hand om ditt ärende

Monetär kompensation är en rättighet som faktiskt har funnits i ett decennium, men få passagerare känner fortfarande det eller vågar begära det.

För att dra nytta av denna ersättning kan du behöva sätta dig i kontakt med ett advokatfirma som huvudsakligen är involverat i de problem som de skadade passagerarna står inför.

Inte bara känner de lagen bättre än dig, dessa juridiska experter kan ersätta dig och representera dig under hela rättsprocessen utan något ingripande från din sida.

Allt du behöver göra är att fylla i en enkel blankett så att dina uppgifter och dina bokningar skickas till rådgivarna så att de i sin tur kan börja formaliteterna för skapandet av din fil.

Skada på flygplatsen? Hur mycket är det värt

Det finns bara ett kilometertal av länken som kan bestämma ersättningsbeloppet för din skada:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Forsenat flyg

Med ökningen av flygtrafiken de senaste åren har upplevelser av förseningar och avbokningar vid flygplatsen blivit ganska normala. Vi är dock fortfarande skyddade av strikta lagar som kan reparera alla obehagliga situationer som orsakas av operatören vid flygplatsen, inklusive flygförseningar.

Förseningarna kan plötsligt ackumuleras i din flygplats. Många passagerare som du kan inte flyga i tid. I en liknande situation fastställde EU-kommissionen, som ansvarar för skyddet av flygpassagerares rättigheter och intressen, förordning 261/2004, som genomfördes fullt ut 2004, vilket gör det möjligt för passagerare skadade av sina operatörer att ansöka om ersättning.

Missad mellanlandning

En misslyckad match motsvarar verkligen en bortskämd resa. Luftoperatörer kan förstöra din semester genom att försena dig en fördröjning som hindrar dig från att gå ombord på flygningen till ditt drömdestination. Övergångarna är lyckligtvis omfattas av förordningen 261/2004.

Överbokning

Fall av nekad ombordstigning på flygplatsen beror ofta på överbokning. Om denna skada bäras av Condor, måste den först erbjuda varje offer en annan rotation och sedan betala ersättning.

Avbokat flyg

Flight avbruten? Tusentals resenärer är desperata på flygplatsen på grund av avbokningen av resan som kan bero på en eller flera mekaniska störningar, överraskande strejk av passagerare, ...

Om du också är förskräckt av detta besvär, vet du att du är skyddad av en lag. Förordning 261/2004 har upprättats huvudsakligen så att dina rättigheter försvaras vid sådan moralsk skada.

Ditt flyg är försenat på grund av dåliga väderförhållanden? Du kan inte kompenseras, så länge du avbröts av flygledare, ...

Oavsett om du skickar in, muntligt eller elektroniskt, måste din operatör ge dig dina rättigheter inom trettio minuter efter meddelandet om avbokning av din resa inklusive ekonomisk ersättning.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *