Erfordra ersättning för din obehag med SmartWings

SmartWings är ett av de ledande flygbolagen i Tjeckien. Baserat i Prag - Václav-Havel, serverar det 56 destinationer i fyra kontinenter.

Advokatbyråer kan lösa din konflikt med Smartwings

Ersätta ersättning efter att ha försenats eller avbrutits av SmartWings? Först och främst är det nödvändigt att kontrollera orsaken till skadan och att även veta hur man konfronterar flygbolagets befogenhet att bevisa på något sätt att externa styrkor har orsakat olägenheten.

Lämna advokater som är engagerade i femton år på området för försvar av offer för luftskador, behandla ditt ärende med strängheten är att säkerställa din ersättning utan att flytta från ditt hem!

Beräkna din ersättning om 2 minuter

Ta reda på hur mycket du kan göra anspråk på genom att bli offer för luftskador:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Fördröjning

Mer än 9300 flygningar tar dagligen från hundratals flygplatser runt om i världen. Naturligtvis är allt detta regleras och organiseras av organisationen av den civila luftfarten, men det återstår komplicerat för flygbolag att fortsätta att säkerställa punktlighet sina anslutningar särskilt under semesterperioder när trafiken nådde en topp i flygplatser.
Flygförseningar kan också orsakas av extrema väderförhållanden eller andra omständigheter som flygbolaget inte är ansvarigt för, till exempel strejk som luftfartsstyrare meddelade ... Det här är fall som släpper ut systematiskt bäraren att betala ersättning till sina passagerare.

Avbryt

Av säkerhetsskäl får ditt flyg inte lämna marken. På grund av kraftigt regn, en snöstorm, dimma, ... planets start blir nästan omöjligt, är ditt flyg uppskjutet.

I själva verket är det inte avbokningar på grund av dåligt väder som ger rätt att reparera, utan snarare flyg som avbryts på grund av mekaniska eller tekniska fel eller andra problem som kan repareras av operatörer.

SmartWings-flyget avbröts utanför Europeiska unionen. Eftersom detta flygbolag är medborgare i ett EU-land, kan alla sina planerade flyg från en europeisk flygplats repareras.

Överbokning

Ditt tjeckiska flygbolag kan överlämna din biljett! Tro det eller inte, flygbolagen har rätt att överboka. Det är en mycket populär säljteknik inom lufttransportsektorn, men också inom hotellbranschen. Passagerare som är offer för denna praxis stöds av sina operatörer. Exceptionellt kan passagerare som reser inom Europeiska unionen eller med en europeisk operatör som Smartwings få möjlighet att kräva ersättning vars minimibelopp för reparation av olägenheten är 250 euro.

Missad mellanlandning flyg

En missad match är synonymt med en bortkastad resa. Efter den sena landningen av hans flyg kan passageraren sakna sitt andra flygplan. För att komma till sin destination måste han vänta inte mindre än fyra timmar på flygplatsen för att han ska placeras på ett annat flyg. I ett liknande fall är det flygbolaget som betjänar den första delen av resan som måste ta hand om passageraren och betala honom kostnaderna för hans nya bokning med vetande att det också måste kompensera honom.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *