Erfordra ersättning för din obehag med Adria Airways

Adria Airways, det första flygbolaget i Slovenien, erbjuder flygresor för att transportera dig från Europa till resten av världen.

Från dess Jože Pučnik-nav i Ljubljana erbjuder den slovenska flygbolagen flyg som förbinder tjugoåtta olika destinationer.

Det finns en tid då flygplatser som betjänas av AA står inför trafikproblem, särskilt under sommarsäsongen, varefter många av sina flygningar kan uppstå förseningar och avbokningar, med följd av moralsk skada på passagerarna.

Offer för skada? Vem kan hjälpa till att fixa det?

Har besväret med detta flygbolag? Flygbolag har tusen sätt att undkomma sitt ansvar. Att göra ett klagomål mot din operatör räcker inte för att driva honom för att kompensera dig.

Advokater kan spela en nyckelroll i denna typ av tvister. Det är nu möjligt att kontakta dem via ett onlineformulär för att ge dem det gröna ljuset för att initiera det nödvändiga förfarandet som leder till ersättning.

Finns det ett schema för beräkning av ersättningens storlek?

Denna skala som har fastställts av Europaparlamentet är faktiskt fastställd enligt följande:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Fördröjning

Ditt flygbolag Adria Airways var tre timmar sent? Det går inte att begära återbetalning från ditt flygbolag, utan snarare en ekonomisk ersättning som tillåter dig att återhämta sig ens hälften hela kostnaden för din bokning utan att avbryta det!

Detta är inte en bluff, dina skador som uppstår från din operatör kan generera pengar.

Frågan som de olägenheter motiveras av de exceptionella omständigheter inte ger upphov till ersättning. Till exempel förseningar på grund av dåligt väder, säkerhetsproblem på flygplatsen på grund av att en civil revolution inte ersättningsbar.

Avbokning av hans flyg

Efter att ha förlamad av en strejk utlöses av personal Navigant Commercial kräver en löneökning, kan ditt flyg genomgå ett flagrant sent, och mycket sannolikt avbryts.

För att komma ikapp, din operatör Adria Airways kan du programmera en annan rotation för att transportera dig så fort som möjligt till din destination. Hon börjar en kamp mot klockan för att undvika att betala tunga ersättning för passagerare, som det officiellt rätt om omstarten skiftas tre timmar.

Överbokning

Ditt flyg har överbokats? Flygbolaget kan välja dig från flera andra resenärer att tilldela din plats till en annan passagerare som gör sin registrering inför dig.

Bäraren lovar att ge dig tillgång till viktiga privilegier om du godkänner att gå av planet utan att kräva någon myndighet.

Även om det garanterar dig full täckning under din närvaro på flygplatsen och säkerställer en plats vid nästa flygning (förutom det belopp som han erbjuder i utbyte mot din plats) har du alltid berättigad till ekonomisk ersättning, enligt vad som anges i lag nr 261/2004.

Missad mellanlandning

Ta ett anslutande flyg? Även om din första flygning tillhandahålls av ett flygbolag med hög punktlighet, kan du inte underskatta risken för att du saknar din andra länk eftersom en liten fördröjning kan hindra dig från att komma ikapp med ditt andra plan.

Felaktiga anslutningar övervägs av den europeiska förordningen, eftersom luftskador förmodligen ger rätt till ersättningen.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *