Erfordra ersättning för din obehag med Aegean Airlines

Skapat 1987, Aegean är ett flygbolag som transporterar mer än tre miljoner passagerare varje år till och från dess Aten - Eleftherios-Venizelos nav i Grekland.

Om detta är en avbokning, en överbokning eller en försening med Egeiska har du rätt till ersättning från detta EU-flygbolag.

Att försvaras av jurister? minimera kostnader och få trygghet

Kom i kontakt med online advokatbyråer? Du kommer inte fångas av handen utan kontaktas av avdelningar via rådgivare via telefonlinje eller ett e-postmeddelande som ber dig skicka dem dina kontaktuppgifter och all viktig information om din resa med flyg (referens bokningsnummer, platsnummer, ...) att de kan utföra rättsliga förfaranden mot din operatör.

Hur en ersättning kan bedömas

Endast en faktor kan bestämma värdet eller det belopp som man har rätt till i händelse av skada, det är avståndet för flygningen som kan vara antingen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Fördröjning

En enkel fördröjning på ett flyg är tillräckligt för att provocera passagerarnas ilska på flygplatsen, så hur tror du förseningar som varar i flera timmar?

Eftersom försenade flygningar kan ha samma inverkan på resenärer som avbokade flyg, förtjänar de att kompenseras
Kompensation som definieras och införs genom europeisk lagstiftning, till EU-lufttrafikföretag, inklusive Egeiska havet, måste betalas i form av en summa pengar som ska betalas antingen med check eller banköverföring.

Gemenskapens text ger upphov till en monetär ersättning vid en fördröjning om minst tre timmar, om inte lufttrafikföretaget har befunnit sig i force majeure. Till exempel avleddes hans plan efter att ha kolliderat med en fågel, led en allvarlig åskväder, ...

Avbryt

På grund av en strejk kan hundratals flygningar som planeras av det nationella flygbolaget avbrytas? Om din anslutning har påverkats av en stridsåtgärd av piloter eller flygbolagets kommersiella flygbesättningsmedlem, är du utan tvivel berättigad till ersättning.

Genom att upptäcka att flygningen aldrig kommer att starta, kan passagerarna inte dölja sin ilska, de ber deras anställda att snabbt hitta ett annat flyg för att nå deras destination så fort som möjligt.

Vid avbokning kan förberedelserna av en ersättningsflygning ta flera timmar. Om inga nyheter meddelas passagerare fem timmar efter den planerade avgångstiden kan de frivilligt avbryta flygningen och få ersättning för alla sina flygbiljetter.

Men tusentals avbeställda passagerare vet inte att de är berättigade till ersättning om flygningen inte går ut inom hundra och åttio minuter av den planerade avgångstiden.

Överbokning

Avslag på ombordstigning som orsakas av överbokning omfattas också av ersättning.

Flygbolaget kan förhandla med vissa passagerare ersättning om de är överens om att gå av planet utan att skapa konflikter.

Faktum är att även om de överbokade passagerarna togs över av Aegean Airlines och accepterade den ersättning som han erbjöd dem vid flygplatsen ändras inte något eftersom de fortfarande har rätt att kräva ersättning från deras operatör på 250 , 400 eller 600 euro.

Missad mellanlandning

Genom att resa på ett flyg med två linjer garanterar man aldrig ens ankomst till sin slutdestination.

De missade matcherna är tack och lov kompenserbara. För att vara berättigad måste ditt (ersättningsflyg) försenas med tre timmar vid ankomsten.

Fyll i reklamationsformuläret

1 thought on “Aegean Airlines

 1. Dear Aegean Airlines

  I am standing in front of my gate at Chania Airport attending to travel back home to Stockholm with my wife.
  I feel extremely disappointed because of the check in employee. She was rude unrespectful and rasist with me and my wife.
  I have traveled with your company several times without any problems and all of your employees were kind and understanding.
  I booked my flight with one check in handbag 23kg and I have a carry bag with around 11kg. She forced me to pay extra 60 euros and only me between all other passengers who carries huge bags dubbel size than mine.
  She looked at my wife with eyes fully of rudeness just because she is wearing hijab.
  After all of her undescribed attitude she changed my sits and moved me from window sits.

  Best regards
  Ahmad Baera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *