Erfordra ersättning för din obehag med Aigle Azur

Aigle Azur har tre hubbar i Frankrike, varifrån de ger hundratals flygningar varje år till destinationer i Europa, Afrika och Amerika.

Juridiska experter är till din tjänst, kontakta dem online!

Dina reseplaner har blivit fullständigt upprörd av ett besvär som ligger hos den franska operatören? Du tänker troligen på att kontakta en advokat för att hävda dina rättigheter. Men du kommer säkert att ändra dig när du upptäcker start på nätet, kompensera de olika luftfördomarna som du möter, inklusive förseningar och överbokningar.

Dessa advokatbyrå specialiserar sig på att hjälpa till med luftskador och kan lösa ditt ärende utan att ta ut några avgifter. Deras aktier kommer att dras av när de lyckas få tillbaka den ersättning som du är berättigad till (30% av den totala summan av skatter ingår).

Skada, ersättning, hur utvärderas det?

Kompensationen beräknas faktiskt enligt resan som reste mellan avgångsflygplatsen och ankomsttid (enligt följande skala):

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Fördröjning

Ditt Aigle Azur-flyg har blivit försenat med en timme? Det ger dig möjlighet att äta på flygplatsen eller njuta av en kaffe innan du lämnar. Men din start kan ta flera minuter, om inget händer efter två timmar kan du be om mat och dryck, eftersom du kan ringa eller skicka ett kortmeddelande (sms), allt på bekostnad av din operatör .

Stannar fast vid flygplatsen under längre tid (3 timmar)? I det här fallet måste flygbolaget inte bara stödja din catering, boende, men också erbjuda dig en summa pengar som definieras enligt det avstånd som du mäter från din utgångspunkt till din ankomstpunkt.

Avbokat flyg

Ditt flyg med det franska flygbolaget har annullerats? Det betyder att du måste ställa upp din agenda. Även om du tar ett plan för sightseeing, kan du avbryta din väg lite störande, eftersom du kommer att bli tvungen att helt ändra din reseplan.

En upphängd rotation? Det kan vara ett tekniskt problem eller en allmän strejk på flygplatsen. Du behöver inte oroa dig för dessa problem, utan om dina rättigheter som flygbolagsanvändare.

Passagerare avbokad? Detta måste repareras enligt vad som framgår av de bestämmelser som införs i texten om flygresenares rättigheter (EG 261/2004).

Överbokning

Ett överbokat Aigle Azur flyg? Detta räcker för att skapa panik vid flygplatsen. Det är en situation som faktiskt är obehaglig för resenärer, men också för att flygbolaget har problem med att hantera ilska av sina passagerare ombord.

Passagerare som genomgår överbokning är de som inte kan hitta tomma platser ombord, trots att de har sina flygbiljetter. Detta beror främst på att transportören har fel, som har sålt ett antal biljetter som överstiger flygplansets platser.

Även om det betraktas som nuvarande praxis och lagstadgad, omfattas även överbokning av flygningar av ersättning.

Missad mellanlandning

En match kan missas när man reser med två operatörer samtidigt, och detta är endast möjligt om flygningen består av två rutter (ingår en mellanlandning).

När din första flygning avbryts är det omöjligt att ta ditt andra flyg till din destination. Din korrespondens kan inte störs med en enkel fördröjning.

Liksom alla andra skador som omfattas av EU-lagstiftningen, är CM: er också ersättningsbara.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *