Erfordra ersättning för din obehag med Air Corsica

Air Corsica är ett företag som har arbetat i luften sedan 1989. Det verkar nu i sexton destinationer, varav de flesta ligger i Frankrike.

Liksom de olika flygbolagen kan vissa flygningar som erbjuds av Korsikas företag påverkas av förseningar eller avbokningar, och de ger därför tillgång till ersättning.

Är du ett offer? Kontakta omedelbart en advokat

Du önskar att ditt besvär snabbt lösas och att din ersättning betalas så snart som möjligt? Kontakta en advokat snabbt och ta reda på om ditt ärende. Du kan sedan överföra din reseinformation till honom och behöver inte längre oroa dig.

I det ögonblick du spelar sport eller du sitter på soffan, är din fil redan behandlad och du får snabbt ett svar på din ersättningsberättigande.

Tack vare sin online-lösning skapas och analyseras din klagom fil med några klick och för 0 euro!
Provisioner (30% moms ingår) tas ut endast om advokaten lyckas försvara dig.

Hur kan ekonomisk ersättning bedömas?

Det finns bara körsträckan som kan bestämma sin kompensation:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Fördröjning

Många resenärer ser varje dag sina flygstörningar på grund av ett mekaniskt problem eller en strejk ... passagerare kan inte ta sina flygningar som de förväntade sig.

Logiskt, när ett flyg inte lämnar i tid, kan passagerarna inte lämna flygplatsen, därför måste de stödjas av operatören.

Enligt lagen om skydd av EU: s resenärer, har vi rätt att stödja om planet inte tar bort efter två timmar, och ersättning om fördröjningen som visas på länken är mer än 3 timmarna.

Överbokning

Det har hänt dig redan efter din ombordstigning med flyg, har du inte hittat en tom plats för att sitta ner? Eller insåg du att din plats och redan upptagen av en annan passagerare? Vet herr, fru, att ditt flyg har överbokats.

I flygbolag har överbokning blivit ett trendigt fenomen. Genom att tillhandahålla att vissa resenärer kommer att missa registrering, operatörerna är ovilliga att erbjuda till försäljning ytterligare flygningar genom att maximera sätesuthyrningsgraden på deras flygning.

De överbokade passagerare kan faktiskt få ersättning som är oberoende av de förslag som erbjuds av deras flygbolaget Air Corsica att driva dem att få mark godo.

Flygavbeställning

Det är sant att flygresor inte alltid sker som planerat, men det berättigar inte flygbolaget att fullgöra sina uppgifter till sina passagerare genom att inte informera dem om deras rätt till ersättning.

Lagar tillämpas av europeisk konsumenträttlagstiftning vid uppsägning av en resa. För att skadan ska kunna lösas, föreskrivs det att betalning av en schablonbelopp ersätts till de avbokade passagerarna.

Missad mellanlandning

Matcher som saknas på grund av en fördröjning orsakad av Air Corsica är ersättningsbara. Den franska operatören är skyldig att betala dig ersättning om han är på grund av flygningen som du missade efter mellanlandningen.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *