Erfordra ersättning för din obehag med Air Nostrum

Air Nostrum är ett flygbolag som ger nästan fyrahundra rotationer dagligen. Med en flotta på 45 flygplan är det en av de största flygbolagen i Europa med 60 destinationer som serveras dagligen.

Som ett europeiskt flygbolag är AN bekymrad över EU: s konsumentlag och tillhandahåller ersättning till passagerare när flygningen är försenad, överbokad eller avbokad.

Skada orsakad av Air Nostrum ... ta reda på hur du fixar det:

70% av passagerarna överger administrativa förfaranden som leder till ersättning. Resenärer tycker det är svårt att upprätta sina filer och slutföra förfarandet vid domstolsförfarandet eftersom de helt enkelt inte vet hur lagen om luftkompensationskompensation fungerar.

Vill du hävda dina rättigheter med Air Nostrum? Inget behov av att få ett fysiskt möte att kontakta en advokat, du kan nu göra det bakom din skärm.

Advokater har en känsla av empati med offren, har en stor önskan att hjälpa dig få det belopp som du förtjänar så att din olägenhet repareras.

Enhetsbeloppet är ditt rätt ... Ta reda på hur det är betygsatt

Finansiell ersättning kan endast betalas i monetär form. Det beräknas enligt följande:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Betydande förseningar

På vägen till sina flygplatser är passagerarna rädda för att se några speciella uttryck som visas på anslagstavlorna, till exempel "försenat flyg", "avbokat flyg" etc.

Flygplanet startar endast efter några timmar, sen ankomst till destinationen kan de missa en medicinsk möte, ett möte med arbete eller en redan reserverad kväll, ...

Vi är inte vana vid att hantera denna situation, men vi måste fortfarande ta andan så att vi åtminstone kan dra nytta av sådan skada genom att kräva kompensation.

En till hundra flygningar är sena varje dag, detta besvär är tack och lov återgivbart. Flygoperatörer betalar miljarder euro till passagerare varje år, men inte alla resenärer vågar försvara sina rättigheter.

Avbryt

Avbokning av Air Nostrum-flygningen några minuter före den planerade avgångstiden? Detta är det värsta scenariot som kan hända på flygplatsen, passagerarna inser att många viktiga saker kommer att saknas vid ankomst till destinationen.

Vissa resenärer är tvungna att sova i sovsäckar på flygplatsen eftersom deras ersättningsflygning är redo för start nästa dag. Men denna hemska situation lyckligtvis ger plats till reparationen.

Missad match

Sitter fast i en flygplats efter en missad anslutning? Detta händer varje dag, särskilt för passagerare som reser på linjer med nära anslutningar. När du tar ett mellanlandningsflyg, och tiden mellan landningen av det första flygplanet och starten av den andra är kort, tvingas man riskera att inte nå sin slutdestination. Så vad ska vi göra när vi fastnar på flygplatsen efter att ha missat vårt flyg? Först och främst måste du ta reda på vad som orsakade förseningen som påverkat din första anslutning. Om skadan är direkt relaterad till ditt företag (tekniskt eller mekaniskt problem, brist på personal, ...), måste den senare kompensera dig.

Överbokning

Ditt Air Nostrum-flyg är fullt av passagerare? Du kan inte hitta en stol att sitta ner men du har en flygbiljett. Detta innebär att ditt flyg är överbokat, din operatör har föreslagit ett antal biljetter som är högre än antalet platser på ditt flygplan. Det är orättvist att bli utvisat från sitt plan men vi har redan en giltig bokningstitel. För att klara av denna praxis har Europaparlamentet inrättat en strikt lag om ersättning för överbokade passagerare utöver vad deras flygbolag erbjuder i utbyte mot sina platser.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *