Erfordra ersättning för din obehag med Aurigny Air

Aurigny Air, ett annat flygbolag från Storbritannien efter easyJet och British Airways. Det är en operatör som erbjuder schemalagda flygningar till destinationer i Frankrike och Spanien från London.

Juridiska experter, nås via några få klick:

Att få ersättning för skadad skada är hans rätt. Det är dock inte lätt att försvara det. Vi behöver alltid en specialistkompensation (juridisk expert, advokat, ...) till vem vi kan adressera för att bygga hans fordringsfil.

För olika former av moralskada kan man när som helst göra ett möte med en advokat som specialiserat sig på reparation av skador som drabbas av resenärer som förseningar och överbokningar.

Om tre minuter kan du fylla i och skicka ett formulär som innehåller de olika uppgifterna om resenären och hans flygning till en juridisk expert som ansvarar för återstoden av förfarandet vars syfte är att snabbt återställa intjänad ersättning.

Kontrollera din rätt till ersättning och kräva ersättning

Erfordra ersättning enligt avståndet på ditt flyg:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Fördröjning

Alla vill resa utan rädsla eller förvirring med flyg, men det verkar omöjligt. Oavsett flygbolagets namn med vilken man flyger bort står man ofta inför risken att drabbas av en fördröjning som är helt oförutsedd.

Även om det var kortlivat, orsakar förseningar fortfarande besvär för passagerarna. Enligt lagen måste ytterligare väntetider vara längre än 3 timmar för att flygningen ska bli berättigad till reparation.

Avbryt

Efter att ha bokat sitt hotellrum, bestämde sig en tid med sina medarbetare, ... passageraren mottar den sista dagen före avresan ett meddelande från sitt flygbolag som informerade honom om att flygningen har skjutits upp.

Vi står alla inför sådana situationer. Flygresor har aldrig varit idiotsäker. Varje flygning kan avbrytas vid den sista timmen eller sista minuten. Det finns till och med plan som låg på himlen, men dirigeras till utgångspunkten efter ett mekaniskt fel som detekterats vid reaktorns nivå, vilket leder till att flygningarna avbryts.

Överbokning

De flesta av er tycker att överbokning är orsaken till att de överlämnar flygbiljetterna. Överbokning är emellertid inte begränsat till antalet flygbiljetter som säljs av flygbolaget. Överbokning kan inträffa när ett flygbolag tvingas ändra sitt flygplan i sista minuten när det nya flygplanet är utrustat med ett lägre antal platser än det första flygplanets. Det spelar ingen roll om orsakerna till överbokning. Ett överbokat flyg måste repareras genom fördelning av ersättning till förmån för offren.

Missad mellanlandning

Missa en match? Detta måste bero på en kumulativ fördröjning på den första flygningen som betjänas av Aurigny Air. Passagerarna stannar därför i minst fem timmar vid flygplatsen innan de vidarebefordras till nästa plan som används till flygplatsen i deras destination. Som flygbolags konsumenter ska du inte dela ansvar med din operatör. Om en fördröjning på grund av ett tekniskt fel eller en personalstrike, och som senare orsakat detta olägenheter, är det upp till din operatör att lösa saker genom att erbjuda ersättning.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *