Erfordra ersättning för din obehag med Belavia

Belavia, det första och största flygbolaget i Vitryssland, ansluter regelbundet mer än femtio destinationer i Europa från dess bas på Minsk flygplats.

På grund av den ökade trafiken under de senaste åren är det ganska normalt att dessa flygningar lider av störningar (fördröjning, avbokning, ...)

Eftersom dess huvudsakliga roll är att införliva vid den överenskomna tiden kan Belavia möta påföljder genom att försena betydande förseningar på sina inhemska, regionala eller internationella flygningar.

Dessa påföljder måste betalas i form av ersättning som betalas till förmån för resenärer som är försenade eller avbokade.

Juridiska experter redo att stödja dig?
För att hävda sina rättigheter beslutar vissa av de felaktiga att själva själva protestförfarandet, medan majoritetspartiet inte får ersättning efter att ha gått mycket tid och pengar bort.

Å andra sidan, offer som väljer att försvaras av advokater med erfarenhet av alla aspekter av ersättning för luftskador har större chans att få ersättning utan att ens flytta från sina platser.

Ekonomisk ersättning för ett besvär? Hur utvärderar du det?

Till följd av skador på flygplatsen föreskrivs ersättning i den europeiska förordningen. De beräknas enligt banans färdväg:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Fördröjning

Av olika anledningar kan ditt flyg vara försenat, därför är din ankomst på avtalsperioden kanske inte möjlig.
Denna olägenhet är faktiskt inramad av den europeiska lagstiftningen om upprättande av lagen CE261 / 2004, som ger monetär ersättning till passagerare som försenas av sina lufttrafikföretag.

Förseningar som överstiger två timmar ger tillgång till flygplatsstöd, mat och fri kommunikation via samtal eller textmeddelanden. Men om avgången görs efter tre timmar kommer passagerarna att bli ombedda att begära ersättning i pengar.

Avbokat flyg

Det är ingen tvekan om att flygresor är viktiga för passagerarna. Det finns de som reser för arbete, annat än att flyga till flera destinationer, för semester eller för medicinska möten ... Därför är passagerarna som är offer för en flygupphängning omfattas av en sund avveckling som ger ersättning för deras förmån.

Passagerare som har blivit varnade om ändring av flygschema fjorton dagar före avgång (endast av deras operatör) har inte rätt till lumpedelsbetalningen.

Flight bokat

Du bokat en flygbiljett och avresedagen vid tidpunkten för ombordstigning, du hittade att alla säten är upptagna, bland annat en som tilldelades till dig av ditt företag. Detta stressande situation är verkligen möter dagligen av tusentals passagerare tvingas gå av planet och vänta tills de placeras på en annan.
De överbokade resenärer glatt varas och skyddas av EU-lagstiftningen om passagerarskydd som ger ersättning till deras förmån i händelse av överbokning.

Missad mellanlandning

En missad anslutning är synonymt med en missad resa, missade eller misslyckade semester viktigt möte. Dessa skador orsakas främst av flygbolaget som betjänar den första banan är ersättningsbar.

Om Belavia var orsaken till denna olägenhet måste den erbjuda dig en annan rotation för att transportera dig så fort som möjligt till din destination. Om vid ankomsten fann förseningen var över 3 timmar (jämfört med den ursprungliga tidtabellen), har du rätt att begära ersättning för din fördel.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *