Erfordra ersättning för din obehag med Blue Air

Blue Air använder sina fyrtio flygplan till mer än sextio destinationer över hela världen. Det rumänska företaget har flera hubbar, vars huvudbas ligger i Bukarest Henri Coandă, och är oroad över lagen om skydd för luftkonsumenters rättigheter och intressen, vilket innebär att ersättning till förmån för passagerare betalas i händelse av olägenheter.

Advokater ger dig sina lösningar för ersättning

Är du sen eller överbokad? Juridiska experter som utmärker sig inom området för flygpassagerares rättigheter kan ersätta dig i ditt fordringsförfarande. Med sin specifika kunskap om de resande reses subjekt har de förmåga att anpassa sig perfekt till behandlingen och bedömningen av din skada.

Hur kan du bedöma dina olägenheter och hur kan kompensationsbeloppet beräknas?

En särskild skala har fastställts av kommittén för konsumentskydd för beräkning av återställande ersättning:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Flyg påverkat av en fördröjning

Ditt flyg har blivit försenat? Denna obekväma situation granskas dagligen av tusentals resenärer på de olika flygplatserna i världen. Försenade passagerare kan vänta flera timmar för att fånga sina flygningar, så viktiga möten kan missas vid ankomst till destinationen.

Passagerarnas rättigheter vad gäller luftskador som kan orsakas av flygplanens sena ankomst, anges i texten i Europaparlamentets förordning om att de har möjlighet att kompenseras av deras lufttrafikföretag om flygningen tar fart bara tre timmar sent.

Flyg som har blivit avbruten

Varje dag avbryts hundratals länkar och skjuts upp. Och det som är allvarligare är att passagerare inte varnar tills några minuter senare. Först, du gillar inte att drabbas av samma öde.

Genom att köpa en flygbiljett från Blue Air representerar detta ditt enda kontrakt med den rumänska operatören, varav några indikerar sin skyldighet att transportera dig i tid till din destination.

Rotation avbrutet på grund av ett tekniskt fel, otillgänglighet av drivrutiner, ... Du behöver faktiskt inte oroa dig för din operatör, men snarare för din resa kan bli förstörd. Ett avstängt flyg kan endast repareras genom ersättning.

Överbokning

Boka en flygbiljett, förbered ditt bagage, kolla in och gå med i boarding gate, ... för att vara i slutet, stå ombord. Det är faktiskt inte som att åka tåg, ... av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att resa utan sittplatser med flyg.

Normalt, när alla platser på ett flygplan är bokade, får flygbolaget inte erbjuda andra biljetter till salu, men eftersom flygbolaget förväntar sig att passagerare ska missa flyget i sista minuten, praktiken överbokning.

Att bli utsatt för ett sådant besvär ger honom möjlighet att dra nytta av en ersättning och fortsätta sin resa med sin operatör som måste omdirigera honom till en annan apparat som används till sin destination.

Missad mellanlandning

Missade förbindelser kan orsaka tvister mellan transportören och passagerare som har giltiga bokningar, det är därför de omfattas av den europeiska förordningen EG 261/2004 som kräver att operatörer, inklusive Blue Air, kompenserar för besväret de var ursprungligen genom att lösa ersättning till förmån för offren.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *