Erfordra ersättning för din skada med Brussels Airlines

Brussels Airlines är ett flygbolag med ett nav på Zaventem flygplats i Bryssel. Försenade eller avbokade flygningar ger passagerarna möjlighet att kompenseras.

Kontakta specialister ersättning

Enligt EG-förordning EG261 / 2004 är de rättigheter som beviljas resenärer som upplever olägenheter följande:
- Mat inklusive måltid och dryck (från 2 timmar sen)
- Gratis rum på hotellet (vid behov),
- Kompensation i pengar (med undantag för 3 timmars försening). Denna rätt är ofta förbisedd av operatörer å ena sidan och övergiven av förseelser å andra sidan på grund av svårigheterna och komplexiteten i fordringsprocessen.

Att veta att de inte spontant kommer att informera sina passagerare om alla sina rättigheter vid eventuella olägenheter är lyckligtvis advokatbyråer som arbetar med försvaret av luftkonsumenternas rättigheter, kan konkret hjälpa dem att hävda sina intressen vid problem.

Hur mycket slösas bort på flygplatsen

Är du offer för en avbokning eller en fördröjning vid flygplatsen? Det finns faktiskt enhetsbelopp för ersättning:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Avbokat flyg

Ditt flyg har jordat? Vet att du är en del av miljontals passagerare som upplever sådan skada varje år.
Trots att lagen är med dem, vågar en bra del av de avbeställda resenärerna att göra anspråk på sina rättigheter vid oförutsedd uppsägning av deras kontakt.

Konsumenträttigheter bevaras väl av Europaparlamentet genom förordning 261/2004, som trädde i kraft 2004 och som är mycket gynnsamt för förskötta passagerare.

Viktigt: Det bör noteras att vissa flygningar avbryts på grund av ett väderproblem eller ett problem med flygkontroll, ... Det här är situationer som inte ligger inom operatörens räckvidd. Den senare anses inte ansvarig för den komplicerade situationen som ägde rum vid flygplatsen. Under dessa omständigheter tillämpas ingen ersättning.

Överbokning

Som flygresenärer är vi skyddade mot vissa metoder som används av flygbolag vars överlämnande av flygbiljetter, även kallad överbokning. Ännu lagligt kan överbokning orsaka ett besvär som kan påverka resenärens program, så det är kompensabelt.

Forsenat flyg

Närmar sig semester i slutet av året eller skollov, växer flyg trafiken på flygplatser. Som ett resultat ökar risken att resa på ett försenat flyg.

I dessa fall måste företaget informera dig om dina rättigheter, kan informera dig om att du förtjänar mat + dryck också två telefonsamtal att gå fri från flygplatsen, boende, ... dessutom din operatör kommer att tala aldrig ekonomisk ersättning. Denna ersättning som du har rätt till om varaktigheten för förseningen överstiger de tre timmarna, går från 250Euros upp till 600 euro.

Missad mellanlandning

Missar sin korrespondens på grund av att den första flygningen är försäkrad av Brussels Airlines? Låt det försenas på grund av en mekanisk bri, en strejk av kabinpersonalen, ... Möjligheten att ersättningen beror på landningstiden för det första flygplanet eller fördröjningen visas vid ankomsten.

Fyll i reklamationsformuläret

1 thought on “Brussels Airlines

 1. Så katastrofalt det kan bli första och sista gången vi åker med er
  29 okt från Landvetter till Bryssel,i tidVäl i Bryssel harvi 55 min på oss för attfortsätta till Telaviv,passkontrollen är oerhört lång och ingen släpper förbi
  De ringer från flyget att de lyfter och väntar inte in oss 10.min alltså fick vi inte komma medPratade med erat kontor på plats som berättade att alla flyg till Israel var fullbokade,men åk till Frankfurt ochdärifrån till Israel
  Vi skullevara framme 14:00 men var på flygplatsen 24.oo,då var allt vårt bagage borta
  Nästa dag skulle bagaget komma men icke,då vi skulle på bröllop vågade vi inte chansa mer då väskan inte kommit utan fick ta oss till ett köpcentra och inhandla allt,samt linser m.m ,vi har tagit kvitton på allt vi köpt och kommer sända till er
  En dag försvann och en då vi fick ägna en hel dag till inköp ,alltså två dagar förlorade vi samt stora utlägg
  Hem 5 nov 2019 från Telaviv var planet överbokat så vi fick åka med ett annat och kom framsenare än planerat
  Elisabeth och Henry Jällstrand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

code