Erfordra ersättning för din obehag med Dragon Air

Dragon Air, det största flygbolaget i Hong Kong och ett av de asiatiska flygbolagen som betjänar det största antalet internationella destinationer. Den har en bas på Hong Kong International Airport, och driver en flotta med femtio flygplan.

Advokater till tjänst för alla fel:

Det första du behöver göra när du är offer för en olägenhet orsakad av Dragon Air är att ringa till en advokat. Hur och när? Online och när som helst efter landning.

Att informera en juridisk expert på sitt fall gör det möjligt för passageraren att snabbt få ersättning utan den minsta ansträngningen.

Ditt flyg är berättigat till ersättning? Be om kompensation snart:

Få minst 250euros genom att hävda kompensation:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Fördröjd flygning

I stället för att anlända klockan 18:00, vilket är den planerade landningstiden för ditt flyg, landade ditt flyg som Dragon Air inte flyttade till flygplatsen fram till klockan 22:00? Var medveten om att en sådan försening ger dig rätt till ersättning.

Väntar på två timmar på flygplatsen ger passageraren möjlighet att mata sig gratis. Å andra sidan, som fastnar i en period av tre timmar eller mer ger honom tillgång till ersättning, vars belopp beräknas på grundval av hans
avstånd från resan.

Förseningarna hos planen är utan tvekan de mest avskyvärda ögonblick som man kan möta medan man förbereder sig på att tillbringa trevliga stunder med flyg. Skador som uppstår på grund av att flygningen är sen start är återställbar enligt strikta och officiella bestämmelser och lagar.

Avbryt

När ett flyg avbryts är det första du behöver göra djupt andetag och håll dig lugn. För din säkerhet och för passagerarna som reser med dig kan din flygning skjutas upp. På grund av utrustningsbrist beslutade Dragon Air-piloten att avbryta sin start.

Vet att någon svår situation på flygplatsen kan repareras. Även om ditt flyg har avbrutits av säkerhetsskäl anses företaget vara ansvarigt för skadan, vars betalning är nödvändig för reparationen.

överbokning

Antalet flygbiljetter som erbjuds av Dragon Air överstiger kapaciteten hos det flygplan som drivs på ditt flygbolag? Den asiatiska transportören förmodar förmodligen att vissa passagerare kommer att sakna sin ombordstigning. Saker kan gå fel när alla passagerare som bokar en plats på ditt flyg anländer till ombordstigning. Så att passageraröverskottet hanteras, måste transportören bara ringa på volontärer för att lämna planet. Detta är den enda lösningen för flygningen att lämna asfältet och ta av till destinationen. Det är inte värre för en passagerare som ser fram emot att ta sitt plan för att nå sin destination och nå sitt medicinska möte, sitt möte, ... att genomgå överbokning. Lyckligtvis omfattas detta fall av ekonomisk ersättning.

Missad mellanlandning

Ditt flyg inkluderar en mellanlandning? Anländer till transiteringsflygplatsen tre timmar i förväg är obligatorisk för att undvika risk för att du saknar ditt flygplan. Men rädslan för att drabbas av en sådan chock blir oundviklig när hans första plan tar av trettio eller sextio minuter för sent. Luftpassagerares rättigheter skyddas också vid en missad förbindelse. Eftersom förseningen alltid är viktig, ger detta fall upphov till ersättning.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *