Erfordra ersättning för din obehag med Edelweiss Air

Edelweiss Air, ett schweiziskt flygbolag som startade service 1995. Idag drivs ett flygnätverk med 75 destinationer, spridda över hela världen.

Trafik störd i din flygplats vilket orsakar flera timmar försenad eller avbokning av ditt flyg som ska tillhandahållas av den schweiziska transportören? Bekräfta om det här inte berodde på en stor kraft eftersom de olägenheter som felflygbolagen lidit är kompenserbara.

Reparation av olika tvister inklusive luftskador kräver ingripande av specialister som kan hantera alla typer av konflikter.

Anslutna advokater ... väntar på din framtid för att ta itu med ditt ärende:

Advokater som ingriper huvudsakligen till förmån för offren för luften olägenheter föreslår att ta in din plats konstitutionen och förvaltningen av din anspråk fil av ersättning.

Dessa experters roll är att erbjuda personliga lösningar på behovet av passagerare som lider av olika typer av moralskador på grund av att deras lufttrafikföretag som avbokning av flyg utan föregående förebyggande och förseningar av flygplan, ...

Till skillnad från dig och någon flygpassagerare som inte känner till lagen kan dessa advokater jonglera en mängd regler som gör att de kan hantera alla typer av tvister som är relaterade till flygbranschen.

En återställande ersättning? Hur är hon bestämd?

Kompensation för att reparera olägenheter bestäms endast av körsträckan:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Fördröjning

En rad förseningar kan inträffa för resenärerna av olika skäl, tågpersonalets strejk, kabinpersonalen eller flygtrafiktjänstemännen, de mekaniska nedbrytningarna, klimatförhållandena, ...

Sannolikt kan förseningar som orsakas av obekvämt väder för flygresor eller strejkaktioner av kommersiella kabinbesättningsmedlemmar av någon anledning repareras eftersom de kan hanteras av flygbolagen eller genom andra ord, de är inte över deras kontroll.

Avbokat flyg

Hävdar pengar för reparation av hans olägenheter som lidit av Edelweiss Air? Absolut kan en skada som härrör från en avbokning av en flygresa endast repareras genom ersättning.

Passagerare som väljer återbetalning av biljetten har också rätt till ersättning. Det enda faktumet att de omdirigerades till deras destination ger inte sin rätta operatör att vägra att kompensera dem om inte deras plan landade med en dröjsmål på mindre än tre timmar.

Missad mellanlandning

När man inte kan komma ombord på ett flyg efter att ha stoppat vid någon flygplats, efter det att den första planen var sen landning, har passageraren rätt att kompenseras av sin lufttrafikföretag som tar hand om driften av första halvåret av hans flygning.

Om denna olägenhet orsakas av Edelweiss Air, ska den erbjuda ersättning till alla passagerare som saknar korrespondens för att reparera den.

Överbokning

När Edelweiss Air-flyget är överbokat, börjar flygbolagets flygpersonal omedelbart leta efter volontärer att ge upp sin bokning och sittplats. Det finns fortfarande passagerare som accepterar att byta plats för vissa förmåner, inklusive en natt, summa pengar, uppgradering, ... förutsatt att de omdirigeras till ett annat flygplan så snart som möjligt.

Överbokning kan faktiskt tjäna dig mer än du tror, ​​passagerare som upplever ett sådant besvär har möjlighet att bota ut sin ficka (vinna upp till 600euros per resa).

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *