Erfordra ersättning för din obehag med Eurowings

Eurowings, ett tyskt flygbolag som driver hundratals rutter varje månad från navet i Düsseldorf.

Sedan ikraftträdandet av EG-lag 261/2004, vars text fastställer rätten till ersättning för skadade passagerare, har alla försenade, avbrutna och överbokade flygningar blivit ersättningsberättigade.

Advokater är redo att försvara dig

Trots att de är dömda för att betala ersättning till passagerarna, sparar flygbolagen inte den minsta ansträngningen att undkomma sitt ansvar vid eventuella olägenheter.

För att kompensationen ska kunna lösas snabbt, är det att föredra att överlämna sin handling till jurister med flera års erfarenhet av luftkonsumentskydd.

Online startups är till tjänst för offer för luftskador, som är moraliskt försvagade av sina flygbolag, och som är helt disoriented efter störningen av resan.

Hur mycket är ett olägenhet på flygplatsen?

Det finns bara resans avstånd som kan bestämma ditt ersättningsbelopp:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Fördröjning

Passagerare som har påverkats av förseningar med deras Eurowings-operatör, är behöriga att hävda från deras lufttrafikföretag ersättning av ett värde som skiljer sig enligt den körsträcka som hans flygplan reste.

En EU-kommissionen ålägger straff för flygbolag som inte är ad hoc, som ska betalas i form av en summa pengar som tillhandahålls resenärer som ersättning).

Obs! Flygoperatörerna är befriade från detta straff i följande två fall:
- De ber sina passagerare att ändra sina resetider två veckor i förväg.
- Förseningen kommer från en exceptionell och okontrollerad situation (väder- eller flygtrafikstyrningar, ...

Avbokat flyg

Varför avbokade företaget ditt flyg? Denna irritation sker verkligen varje dag. Tusentals passagerare som du har blivit inställda utan förklaring från transportören.

Faktum är att lufttrafikföretagen gör sitt bästa för att inte hålla dig informerad om dina rättigheter vid misslyckande av din resa.
För att de ska bli befriade från att betala ersättning till sina offer kan företag åberopa existensen av extraordinära omständigheter och faktorer, inklusive vädret, ...

Krav på monetär ersättning? Detta är möjligt när hans flyg är avbrutet, och hans operatör erbjuder honom en ersättningsflygning efter tre timmar eller mer.

Om passagerare inte går in på ett annat flyg efter att ha fastnat i fem timmar på flygplatsen, har de rätt till ersättning och ersättning.

Överbokning

Efter en förhandling med Eurowings att lämna sina platser vänligt. Passagerare har råd med ersättning på plats som erbjuds av operatören. Denna typ av skada kan dock endast repareras efter betalning av ett bidrag, beräknat enligt den skala som definieras av luftkonsumentlagstiftningen i EU.

Missad mellanlandning

Missad korrespondens visar brist på punktlighet. Flygbolag som inte respekterar sina flygplan kan förstöra sina kunders resenärer, särskilt om de flyger på flygningar som inkluderar stopp.

Saknar hans korrespondens, detta kan tvinga sitt flygbolag att kompensera honom genom att betala monetär ersättning.

Fyll i reklamationsformuläret

1 thought on “Eurowings

  1. The main and only reason is they’ve changed the gate number for the same flight several times as shown in the pictures of the boarding pass and the digital tickets, and the gate was closed with several minutes before the scheduled time. Such as we didn’t got the updating to the schedule
    Our names weren’t were called in the loudspeakers even though we already had done check in.
    Thanks for helping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *