Erfordra ersättning för din obehag med Finnair

Finnair, det första flygbolaget i Finland, som godkändes 1923, serverar idag mer än tvåhundra tjugo destinationer, inklusive ett hundra femton destinationer i Europa ensam.

Vissa flygningar som drivs av detta europeiska företag kan avledas på grund av motorfel, eftersom de kan vara försenade, avbokade eller överbokade, ... I sådana situationer, den europeiska operatören och utsätts för straff.

Att försvaras av jurister? sitt stora steg mot kompensation ...

Advokatbyråer har inletts sedan Europaparlamentets och rådets lag nr 261/2004 inrättades. De är akademiker som ersättning för de moraliska skador som passagerare kan möta på flygplatsen.

Juridiska experter arbetar huvudsakligen med att reparera olika olägenheter som du upplevde vid flygplatsen, inklusive förseningar och överbokning, ...

Dess advokaters roll är inte begränsad till att hjälpa offren i anspråksprocessen, utan att ersätta dem i sin grund och i försvaret av deras intresse.

Återbetalningsbar ersättning? Hur många euro kan jag få?

För att upptäcka beloppet av hans ersättning är det tillräckligt att beräkna det avstånd som hans flygplan har rest före landningen på flygplatsen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Försena, ge inte upp dina rättigheter

Ditt flyg är sent? För att undvika kompensation kan ditt lufttrafikföretag begära extraordinära omständigheter som avhjälper sin skyldighet att betala ersättning.

Men var medveten om att du är skyddad av en fast uppgörelse som ger kontant ersättning.

Resa med Finnair? Detta finländska flygbolag har sitt huvudkontor i ett av Europeiska unionens medlemsstater, vilket tyder på att du är berättigad till ersättning även om du flyger från en afrikansk eller asiatisk destination (utanför Europa).

Det är bara att bekräftas att kumulativ fördröjning på din länk inte orsakades av dåliga väderförhållanden, en flygplatspersonal strejk eller en fågelstrejk ... eftersom dessa anses vara stora styrkor, därför enligt europeiska bestämmelser anses du inte vara ett offer och du är följaktligen inte berättigad till ersättning.

Missad mellanlandning

Med behovet av incheckningen och incheckningen av säkerheten vid flygplatsen kan passageraren missa anslutningen som förbinder sin slutdestination med en mellanlandning.

Efter en missad mellanlandning måste resenärer ibland vara avsevärt försenade innan de kan gå vidare till nästa flyg som kör sin destination.

Om flygplanet anländer till flygplatsen tre timmar sent, har de berörda passagerarna möjlighet att få ett bidrag begränsat inom ett intervall på 250euros - 600euros.

Flyg avbokning

På grund av en PNC-strejk, ett mekaniskt problem som uppstår vid avgångstiden, kan ditt flyg avbrytas.

I sådana dåliga förhållanden erbjuder rätt transportör måltider och förfriskningar utöver en plats där du tillfälligt kan stanna, den tid det schemalägger ett annat flyg.

Trots att de straffas av EU-lagar, gör bärasmän sitt bästa för att undvika den ersättning du har rätt till.

Överbokning

Överbokning gjordes av din operatör som tvingade dig från planet? Oavsett om du tvingades ut ur flygplanet eller du valde att lämna frivilligt utan att göra mycket ljud, förändras inte någonting, ditt företag måste inte bara hämta dig på flygplatsen utan också tilldela dig ersättning.

På flygplatsen kompenseras din väntan. Villkoren för tillträde till ersättning är tydliga. Det är nog att ackumulera en fördröjning på mer än tre timmar till flygplatsen för att kunna dra nytta av det.

Fyll i reklamationsformuläret

1 thought on “Finnair

  1. Vi blev över 4 timmar försenade på flighten mellan Helsingfors-Hongkong. Vi missade därför anslutningsplanet till Kuala Lumpur. Finnair bokade om oss MEN vi blev ett dygn försenade.
    Det bidrog till att vi missade en hotellbokning på YouniQ hotel(497 kr) och morgonen efter en inrikesflight till Lankawi. Vi blev tvungna att köpa nya biljetter för 6768.28 sv.kr!!!
    Vi yrkar därför att få högsta ersättning för förseningen.
    I dokumenten från Finnair som delas ut på Helsingfors vänthall så skrevs inte rätt tid ut för departure.
    Vi blev över 4 timmar försenade vilket ni kan checka med flightens departure-tid enligt flygplatsens flygledartorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *