Erfordra ersättning för din obehag med Kenya Airways

Kenya Airways, ett företag som serverar planerade flygningar från basen till flygplatsen, har en ung och kraftfull flotta med 37 flygplan.

På grund av ett strejk eller ett tekniskt problem kan vissa flygningar som drivs av den afrikanska transportören försenas ... Ta reda på om de är berättigade till engångsbetalning med vårt onlineverktyg.

Öka dina chanser att få ersättning genom att kontakta en kompensationsexpert:

Av de åtta miljoner passager som tvingas avbryta varje år får endast 2% den ersättning de har rätt till. Eftersom det är lagligt, länge och smärtsamt att assimilera, måste du åtföljas, rådas och styras av en juridisk expert.

Ersättning för skador på flygplatsen? Beräkna det om två minuter

Utvärdera din ersättning genom att jämföra körsträckan med flyg till följande avstånd:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Forsenat flyg

Har du en flygfördröjning? Visste du att du kan göra anspråk på upp till 600 euro per passagerare om din anslutning är försenad med mer än tre timmar?

Trots att förseningen var för fem år sedan måste ditt flygbolag reparera det. Men för att dina verandor ska fyllas med några hundra euro är det nödvändigt att inleda ett rättsligt förfarande. Faktum är att detta kan göras direkt online genom att fylla i ett formulär på tre minuter.

För information, endast flygningar som Kenya Airways betjänar från en EU-destination som ger upphov till ersättning för skada.

Avbokat flyg

KA flyg avbokad? Det finns inget mer stressigt och störande än att ta emot dessa dåliga nyheter innan han lämnar.

Att skrika sin ilska på flygplatsen är emellertid inte den rekommenderade lösningen för att hävda sina rättigheter, men det är först nödvändigt att lugna sig och sedan tänka på att kontakta en advokat för att inleda ett sanktionsförfarande mot sin operatör som inte respekterade hans flygplan.

Att hävda kompensation är din rätt. Försvara honom och studsa dina fickor genom att tjäna 250 euro eller mer.

Missad mellanlandning

Att få hjälp, att ha mat och att lämna in av sitt flygbolag? Allt som inte räcker för att reparera olägenheten som uppstår till följd av en misslyckad korrespondens. Resa med ett afrikanskt flygbolag inklusive KA? Du är verkligen skyddad enligt lag och en officiell förordning, men bara när du reser i Europeiska unionen. Eftersom KA är en icke-europeisk aktör, bara dess flygningar från en europeisk stad eller en EU-flygplats som ger tillgång till reparationen.

överbokning

På dagen för flygningen blev du överraskad av ditt flygbolag som bad dig att lämna planet, inte för en falsk reservation, utan snarare för att det inte finns tillräckligt med utrymme för dig! Du kommer bli förvånad att upptäcka att överbokning ger upphov till ekonomisk ersättning. Kenya Airways måste täcka alla dina utgifter från det ögonblick det ber dig avstiga från planet, och det måste också erbjuda ersättning.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *