Erfordra ersättning för din obehag med KLM

KLM Royal Dutch Airlines, det ledande flygbolaget i Nederländerna och det äldsta i världen, tog skidorna 1919. Idag tjänar det ett flygnätverk med trehundra och tretton destinationer spridda över världens fem kontinenter.

Liksom majoriteten av flygbolagen kan förseningar, avbokningar och överbokning av flygningar när som helst påverka flygpassagerare som reser på sina olika inhemska och internationella linjer.

Startups till din tjänst

Oavsett avgångsställe eller ankomstdestination gäller 261/2004-förordningen för KLM oavsett om du reser till eller från en flygplats belägen på eller utanför den europeiska kontinenten, alltså skadan du drabbas av Denna operatör repareras alltid.

Flera startups excel idag i detta område. De tar med erfarna advokater för att hantera ditt ärende och kämpar för dig i domstol för att tvinga transportören att betala dig ersättningen för besväret och den svåra situationen du mötte på flygplatsen.

Hur mycket kan du betala för ersättning

Så att din olägenhet repareras måste företaget föreslå dig ett belopp som motsvarar resans avstånd:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Forsenat-flyg

Flyg sent? Faktum är att detta fenomen fortsätter att utveckla och förstöra resan av passagerare. På grund av mättnad av flygtrafik på flygplatser kan tusentals resenärer inte ta sitt flyg efter en stor försening. Lyckligtvis är flygpassagerare skyddade av officiella bestämmelser som ger ekonomisk ersättning vid sådan skada.
Sedan starten 2004 har miljontals resenärer kompenserats enligt denna förordning. Det är nog dags att hävda dina dåligt respekterade rättigheter av din operatör.

Avbokat flyg

När en flygning ställs in av KLM, den senare hålls i ta dig över tills hon finner du en annan flygning. Men när fördröjningen mellan den första anslutningen och ersättningsflyg, bryta märket tre, den holländska bäraren kommer att tvingas av de europeiska förordningar att betala ersättning.

Viktigt: Den fasta ersättningen är inte tillämplig om flygbolaget har kunnat motivera inställda flygningar av att det finns särskilda omständigheter som dåligt väder, ...

Överbokning

Passagerare som genomgår överbokning vid flygplatsen blir alltmer. Det är du också, agenten nekade dig ombordstigning på grund av otillgänglighet av platser med flyg, måste du omgående lämna in ett klagomål mot din operatör som ber om ersättning.

Denna ekonomiska ersättning som du kan fråga din operatör har inget att göra med vad han erbjöd dig på flygplatsen i utbyte mot din plats.

Att veta att KLM Royal DA är ett bolag med holländskt ursprung, dess överbokade flyg är alla berättigade till ersättning.

Missad mellanlandning

Reser du på ett mellanlandningsflyg? Som sagt riskerar du fortfarande att missa din andra flygning. Det kan vara att en liten fördröjning vid ankomst gör att du saknar din korrespondens. I det här fallet, även om transportören erbjuder dig ett alternativt flyg och du stöder fram till din nästa ombordstigning, frigörs det honom inte att betala dig ersättning.

Viktigt: Såsom anges i den europeiska texten har du inte rätt till ersättning om du anländer till ditt slutmål med en dröjsmål på mindre än tre timmar.

Fyll i reklamationsformuläret

1 thought on “KLM Royal Dutch Airlines

  1. Mitt flyg från Zagreb blev inställt utan info när Vi landade i Zagreb , fick ta flyg 21.10 som också blev försenat till 22.00 och flög till Split (22.00-23.15) fick där snabbt sätta oss på en buss till Split och var framme i Dubrovnik kl 03.30 14/2-21, fick gå av bussen och in på kontoret i Neum bara jag för att han sa att jag hade problem med att jag överskridit 12 timmar transit ? hade allt jag behövde som pcr test gilltigt+ snabbtest , önskar härmed få ersättning för alla olägenheter. Mitt Namn är Dusanka Sekaric boknings nr.TSP8SP . Detta gäller två personer mig och mitt barnbarn 8 år gammal . jag har soarat alla boarding kort . Tacksam för svar snarast mitt mail är dusdac62@gmail.com och mitt tel nr 0728570962

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

code