Erfordra ersättning för din obehag med LOT Polish Airlines

LOT Polish Airlines, det polska nationella flygbolaget, har flygit sedan 1928. Idag serverar det ett nätverk av mer än 100 destinationer, som driver en flotta på 37 flygplan.

Liksom de flesta flygoperatörer kan LPA-flygprogrammet vara stört. På grund av en stridsflygning av piloter, ett tekniskt problem som kan hända med flygplanet, kan flygningen ackumuleras flera timmar för sent, eller det kommer att avbrytas eller till och med skjutas upp.

Lita på juridiska experter för att få ersättning

Den polska transportören är oroad över lagen om luftfartspassagerares tjänst, och det är uppenbart att en fördröjning på 3 timmar registreras på en av flygningarna.

Även om de redan är medvetna om sina rättigheter undrar passagerarna vad som är det mest tillförlitliga förfarandet för att driva sina intressen.

I själva verket serverar online startups nu fördomar. De är advokatbyråer som kan slåss för dig vid domstolar och domstolar så att dina rättigheter återställs till dig.

Beräkna mängden ersättning

Detta kan göras med hjälp av följande skala:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Efterfrågan dina rättigheter genom att fylla i formuläret nedan (på engelska):

Överbokning

För att säkerställa att de inte kommer att lämna med tomma platser, flygbolag säljer ett antal platser som överstiger den faktiska kapaciteten av sina flygplan genom att förutse frånvaron av vissa passagerare ombord.

Om du påverkas av överbokning, även om du väljer att frivilligt lämna din plats, eftersom det anger förordningen 261/2004, måste företaget betala ersättning även om du redan har föreslagit en särskild ersättning .

Missad mellanlandning

Att resa på en linje med en eller flera stopp? Detta är företaget som ligger bakom den första fördröjningen, som måste kompensera dig eller om du missar din anslutning.

Värdet på den ersättning som du är berättigad till är mellan 250 och 600 euro.

Om din operatör har erbjudit en alternativ flygning, och att du kommit fram till din destination med en försening på mindre än tre timmar, för denna omständighet, är du inte berättigad till ersättning.

Fördröjd flygning

Du stod inför en flygfördröjning? Om ditt flygplan har landat vingarna på flygplatsen efter en dröjsmål på tre timmar kan det leda till att ditt flygbolag är olagligt. En ersättning är följaktligen ålagts och måste överföras till ditt konto efter nittio dagar.

Avbokning av flygningen

Skada lidit på grund av avbokningen av ditt flyg? Det här är en situation som också öppnar rätten till ersättning. Alla flygningar som avbokas av LOT Polish är ersättningsbara om inte skadan orsakades av oavsiktliga situationer. Det vill säga att avbokningen av resan berodde helt på exceptionella omständigheter som det obehagliga vädret, ...

Eftersom denna operatör är baserad i ett land inom Europeiska unionens cirkel kan passageraren kräva ersättning varje gång den avbokas av hans polska flygbolag.

2 thoughts on “LOT Polish Airlines

  1. Hej.
    Det är första gången detta händer mig.
    Jag vet inte anledningen till att flygplanet inte anlände, men jag kommer aldrig att flyga med er igen.

  2. I am very annoyed that you didn’t have any attendances that I could speak to.
    Not good service at all. It is not moral to treat your customers the way you did.
    I think you could have offer me to go with SAS or a plane that went directly to Talinn. I will talk with SAS and see if they can help me, but then you have to compensate me for two tickets.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

code