Erfordra ersättning för din obehag med Luxair

Luxair är det första flygbolaget i Luxemburg. Grundades 1962, den har en flotta av sjutton flygplan som sätts in till sextiofem destinationer, de flesta av dem i Europa.

Även om den luxemburgska transportören gör allt för att se till att dina flygningar fungerar som du har planerat, kan de drabbas av förseningar eller avbokningar, ...

Startups till ditt förfogande

Förseningar som anses vara överdrivna av Europeiska kommissionen (+ 3 h) ger följaktligen rätt till ersättning.

Specialiserade brottsliga advokatbyråer kan ersätta dig i utformningen och utformningen av din fil och kravet på ersättning eller ens representera dig genom hela anspråksproceduren.

Dessa juridiska experter ansvarar för att försvara dina rättigheter och intressen med din operatör. De är även redo att gå till domstol för att kräva ersättning som du har rätt till.

Hur mycket är ett olägenhet på flygplatsen?

Flygens avstånd representerar den enda faktorn som bestämmer värdet på din ersättning:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Fördröjning

Den lag som skapas av Europeiska unionens parlament föreskriver att försenade passagerare kan kompenseras av sitt Luxair-lufttrafikföretag, trots att de hämtas och transporteras till deras destination i slutet.

De rättigheter som finns tillgängliga på flygplatsen har inget att göra med vad som kan göras om hans flyg inte tar av vid den tid som anges på sin biljett.

Den ekonomiska kompensation som infördes genom 261/2004-förordningen om europeiska flygbolag, som Luxair, kan förbättra de moraliska skador som resenärerna lidit.

Flygbolagen är befria från något ansvar att betala ersättning till sina kunder när de informerar dem om ändringen av flygplanen till 14 dagar före.

Avbryt

Som flygpassagerare står vi alltid inför förseningar och avbokningar. Flygbolag kan inte alltid respektera sina avgångsplaner, på grund av oförutsedda situationer, tvingas de att avbryta flera flygningar.
I själva verket är du som luftkonsument skyddad av en officiell lag som föreskriver att du i händelse av olägenhet har krav på ersättning från din operatör.

Om det inte är en flygplats strejk, initierad av flygledare eller av flygpersonal eller andra speciella omständigheter som väderfaktorer, kan din operatör inte springa iväg dess skyldigheter enligt förordning 261-2004, inklusive schablonbeloppet.

Överbokning

Offer för överbokning? Detta fenomen, som fortsätter att växa, påverkar tusentals resenärer dagligen. Offren är skyldiga att ge upp sina platser ombord på grund av ett överskott av passagerare på planet, kan göra anspråk på sin operatör.

Missad mellanlandning

Som resenär måste vi kämpa för att skydda oss mot olagliga rutiner för lufttrafikföretag vars förseningar kan påverka deras reseprogram.

Förseningen av ett flyg kan få en ännu allvarligare inverkan på passageraren när den senare reser på ett flyg, inklusive en eller flera stopp. En mycket liten fördröjning registrerad från planet kan få honom att missa sin korrespondens.

Framgångsrika matcher omfattas lyckligtvis av europeisk lagstiftning som ger ersättning för passagerare som drabbas av denna typ av skada.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *