Erfordra ersättning för din obehag med Norwegian

Norwegian, den norska flyggiganten tjänar inte mindre än hundra destinationer över hela världen. Det är huvudsakligen tillägnad billiga flyg som ger dem från sina olika nav i Europa, inklusive Oslo-Gardemoen.

Eftersom Norge är en medlemsstat i Europeiska unionen, ger alla flygningar som tjänstgör av dess flygbolag, som drabbas av förseningar eller överbokning, tillgång till ersättning.

Enligt uppgifter från Europeiska unionens parlament genom förordning CE261 / 2004 kan resenärer som är offer för skada (orsakad av Norwegian Air Shuttle) få ersättning upp till 600euros.

Specialister offrens ersättning erbjuder dig sin tjänst

Skåp är nu avsedda för försvar av passagerare som är offer för de besvär som orsakas av de bekymmer som deras operatör orsakar bilden av förseningar och avbokning av flygningar.

De juridiska experterna står till ditt förfogande för att försvara dina rättigheter genom att ge dig full ersättning när du är involverad i luftskador på bilden av annullering eller överbokning av ett flyg.

Är kompensationsbidraget fast eller variabelt

Nej, den återbetalningsbara ersättningen är inte fastställd, den varierar beroende på banan (avstånd):

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Forsenat flyg

Antalet personer som använder planet växer varje år, eftersom antalet passagerare som drabbats av förseningar fortsätter att öka.

Det har blivit normalt att ett flygplan tar av från flygplatsen med en fördröjning på flera minuter eller flera timmar. På grund av ökad trafik på flygplatser, särskilt under sommarsäsongen när turister flyger att flyga till olika destinationer paradis där de hoppas att tillbringa en oförglömlig semester, flera flygningar visar dagligen kraftiga förseningar innan avgång.

Tyvärr kan resplaner förändras snabbt när resenärer kommer att informeras via skyltar att deras flygning inte kommer att ta fart först efter fyra eller fem timmar ... det finns flyg ackumulera en dag för sent!

Enligt den europeiska förordningen om skydd för flygpassagerare (passagerare) är det tillräckligt att få en ersättning med sin transportör att ha en fördröjning om tre timmar på flygningen.

Avbokat flyg

Köpta biljetter, lockigt resväskor, registreras och fått sin boardingkort redan i påsen ... även när passageraren inte kan resa som planerat så länge.

Resenärer konfronteras nu när som helst, strejker eller tekniska störningar som orsakar avbokning av resan. För hans del, även om det syftar till att bemästra denna situation (genom att erbjuda resenärer rasande snacks, uppfriskande drycker och smörgåsar), flygbolaget aldrig informeras om sin rätt till ersättning i de fall där de kommer att fastna flygplatsen i tre timmar.

Överbokning

För att inte ta av med tomma platser, säljer flygbolagen ytterligare flygbiljetter. Flygbolagen förutser frånvaron av vissa passagerare vid incheckningen, varför de försöker marknadsföra ytterligare flygbiljetter.

Dock kan saker eskalera när ingen passagerare saknar flygningen. Lufttrafikföretaget är skyldig att vägra vissa resenärer som har registrerat sin flygning i sista minuten eftersom det inte finns några fler platser tillgängliga för dem. Det kallades ett överbokat flyg, vilket gav upphov till ersättning.

Missad mellanlandning

Passagerare som missar sin match efter försenas av deras flygbolag har rätt till ersättning, och det är innan den senare uppsättningen.

Missade matcher är ersättningsbara. bekräfta att det norska företaget inte inför en stor kraft som orsakar störningar i hans avresa flygning eftersom (väder eller strejk, ...) bara för att om så är fallet, Tillgång till monetär ersättning blir omöjlig.

Fyll i reklamationsformuläret

12 thoughts on “Norwegian

 1. Hej mitt namn är nazanin jag bemötte jätte dålig service på flyget som va försenad ett par timmar och sedan vart jag utslängd från flyget för jag ifråga satte mig av en kvinnlig flygvärdinna som hade jätte dåligt och hetsig beteende jag har även film från händelsen som andra personer filmade jag va på tjänst(personlig assistant) sedan vart jag bjuden på ett glas med Sprite och så kommer flygvärdinna medans jag är i telefon och berättar för pappa att flyget är försenad hon ber mig ge henne glaset som hon hade delat ut till killen som gav mig den och de va Sprite i den
  innan jag gav henne den så smakade jag på de ! Då vart hon tok arg mig och bad mig och gå ut från planen jag bad om ursäkt och sa till henne att lunga ner sig men hon va hugget de såg alla sedan kallade hon på kapten och vakter för jag ville inte lämna planet ! Men nu kräver jag mina pengar tillbaka och dagen som jag jobbade fick jag ställa in och så jobbar jag morgon dagen osv ni får betala för förlorade arbetstid ! Om inte detta funkar så får jag uppmärksamma media om de !

 2. Vi skulle flyga från Alicante den 16 /1 2020 men flyget gick inte från Alicante vi blev bussade till Valensia och missade sista tåget till Halmstad. Vi kräver ersättning för tåg till Helsingborg + Taxi till Halmstad vi kräver ersättning med 3000 kr

 3. Varför har jag inte fått någon information om min resa 1 april vohwnb Ud avråder ny resa eller pengarna tillbaka Resans pris 4000kr
  Med vänlig hälsning
  Ewa Kempe

 4. Nu när Norwegian har ställt in flyg är information och möjlighet att komma i kontakt med dem obefintlig. Katastrofalt dåligt skött.

 5. Har INTE fått meddelande om inställt flyg . Måste köpa ordinarie biljetter med annat flyg för två personer.
  Stor utgift och försening. Resan köptes med bank norwegiankort den 1/3 2021. Avresa (se ovan)17/6 2021.
  Väntar nu att bli ersatt för 1) T2GE7L och 2)SK571 samt försening nio(9) timmar.
  Hoppas inte bli en f.d. kund hos Norwegian som jag bara haft goda erfarenheter av tidigare !

 6. Skriver Igen ang.T2GE7L som inte fanns på Arlanda den 17/6 2021 med avgång 08.15.
  Fick aldrig meddelande om ändring och fick köpa ordinarie SAS biljetter för två personer.
  Senare får jag meddelande om inställda resor Paris -Oslo och Oslo-Paris på helt galna
  dagar som jag aldrig haft anledning att använda dvs. aldrig beställt. Var ju enligt T2GE7L
  tillbaka i Stockholm den 1/7 .(Om det inte varit inställt.)
  Vänligen svara och kontrollera att jag aldrig fick uppgift om inställt flyg den 17/6 och 1/7.
  Resan gällde en f amiljeangelägenhet, min fru är fransk medborgare.
  Med hopp om snabbt svar ,ARN får vänta , de har väl fullt upp….

  K.R.

 7. Booking with PNR: NE83CN, I had digital proof of 2 shots of Covid vaccine, checked with Sweedish Embassy about regulations AND PHONED to Cyprus, mentioning last shot was taken 7 days ago. No where to be read that i still needed PCR test, also asked help desk in Cyprus and answer was NO, not needed. Still denied boarding!

 8. Jag har försökt att avboka på g av akut sjukdom. Har avbeställninskydd o läkarintyg. HELT OMÖJLIGT ATT SKICKA !!!!! Har haft datorspecialister som försökt Men det går inte. Skickade då dokumenten till den adress i Forneby som redovisades. Har inte hört ett ord !!!!!! Varför?????? Är det konkurs på gång eller är det bara en bluff det här med extra avbetalningsskydd?????? Det är inga problem om man vill köpa till en massa tjänster men att boka av går inte..

 9. Extremely disappointed during my first flight with Norwegian Airlines from Stockholm to Amsterdam on my business trip. While making the booking via my company’s travel agent I made sure in March that I’d be allowed to take a cabin bag with me since I was travelling for 3 days in June.
  But I was forced to pay 395 kr again on the gate and on top of it wasn’t allowed to take my bag with me which has been checked in and I got it back in completely scratched and broken condition.
  When requested the crew to allow me to take it with me inside the plane after paying it double for the cabin bag, I got the reply “Either leave your luggage here or leave this plane and book another one. EXTREMELY RUDE OF THEM. I got this response not only once outside while boarding in but inside the plane also when I requested the crew again and was explaining the situation to one of the crew inside the plane.
  During the flight of 2 hours, we haven’t even offered complementary drinks or even water.
  I’ll make sure in future NOT to book or travel with Norwegian Airlines again.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *