Erfordra ersättning för din obehag med Pegasus Airlines

Pegasus Airlines, näst största turkiska flygbolaget, när det gäller passagerarantal och flygningar som serveras efter Turkish Airlines. Hon specialiserar sig på lågkostnadstjänster. Kostnad. Det är baserat i Istanbul och tillhör gruppen ESAS Holding.

Juridiska experter erbjuder sin onlinetjänst

I avsaknad av den turkiska operatören, har flygningen du bokat lider en betydande dröjsmål innan du tar av? Juridiska experter står till din tjänst för att försvara dig effektivt oavsett vilken typ av skada du har.

Advokatbyråer som arbetar runt om i världen erbjuder dig online-support och en effektiv supporttjänst för din fordringsfil skapad efter förekomsten av eventuella fördomar som förseningar och överbokning.

Hur mycket kan jag hävda genom att vara ett offer?

Upptäck minsta och maximala tröskeln för ditt bidrag med hjälp av denna skala

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Flygfördröjning

Din Pegasus flyg till destination X har försenats. När du plötsligt ser detta meddelande publicerat på skylten på flygplatsen, spelar det ingen roll att göra dig arg eftersom det inte är den rekommenderade lösningen att göra anspråk på dina rättigheter.

Passagerare som har bråttom att komma fram till destinationen för att undvika risken att missa en medicinsk möte, en anställningsintervju, ... påverkas mycket mer av förseningarna av flygplan jämfört med dem som reser till nöjen av utforska historiska platser och uppleva olika kulturer, särskilt om förseningen är överdriven. Det är därför som Europaparlamentet har sökt ersättning till deras fördel som åtminstone kan reparera några av de besvär som deras operatör orsakar.

Att resa till ett jobbuppdrag, att delta i ett arbetsmöte eller att tillbringa en drömsemester ... Vi är alla berättigade till ersättning när ett flyg anlände med en fördröjning som överstiger tre timmar utan förekomsten force majeure (väder, strejk på flygplatsen, ...)

Avbeställda passagerare

De främsta orsakerna till en flyguppsättning är dåligt väder, flygplatser personal strejk, kommersiella flygbesättning och utrustning misslyckanden.

Det är faktiskt de fall som inte uppstod på grund av vissa exceptionella omständigheter som omfattas av förordning 261/2004. Den europeiska lagen föreskriver inte ett ersättning när en flygning skjuts upp, förutsatt att snö eller is uppträder på landningsbanan, ...

Överbokning

Med tanke på spridningen av överbokade flygningar i olika flygplatser i Europa och de andra länder i andra världsdelar, beslutade Europaparlamentet att inrätta en förordning som gör det möjligt att skydda flygpassagerarnas rättigheter mot detta förfarande, inklusive nyckel resenärer i ekonomiklassen.

Överbokning kan påverka din resa, eftersom det kan generera pengar för din vinst.
Ersätta ersättning? Skriv bara sin bokning uppgifter i ett formulär och skicka det till juridiska experter för att rama in hennes fall.

Missad mellanlandning

Flight med två linjer, störs av en fördröjning som orsakas av Pegasus före första start? Det brukar sluta missa sitt andra plan och missa sin korrespondens.

Om ingen ersättning flygning erbjöds tre timmars resa efter take-off tid planerat för sin andra anslutning, har all rätt att kräva ersättning för sitt företag.

Fyll i reklamationsformuläret

6 thoughts on “Pegasus Airlines

 1. We was booked 6:05 from Atalya airport but in was changed to 6:35 to Sabin Gökcen. The plane lifted 6:50 after have waited in passangers that not come.
  We landed in Sabina Gökcen 8:20 to see att the gate for are next flight to Copenhagen 8:35 was closed.
  We run throw the airport but we missed the plane.
  Pegasus booked us to next flight 12:50 To Copenhagen. More then 4 ours late.

 2. Hej!!
  Jag skulle ta flyget idag kl:03:05 från Dubai till Istanbul, men märkte att ni skickat sms och inte Emil till mig att min flyg blev inställd. Jag kunde inte får ersättning eller bokning till ett annat flyg.
  Jag måste åka hem snart, hoppas att ni kan boka ett flyg till mig.

 3. Flight pc 1282 2022-08-03

  Around 15 o’clock I was at the checking in desk.
  It was two guys and a girl who’re in charge for checking in.

  On of the guys sounded to be Asian – Korean I guess- he was helpful and happy .

  The other guy who was thin and about 1,77 cm long was unprofessional during the check in process , unhappy und loudly.

  Despite he had seem the stamps for checking in and out for the last journey to Saudi Arabia- the flights final designation- and the payment for the visum at last journeys date .nd refused to let me on board “ you’re not going to travel if you don’t show a visum “ the only answer he had.
  It didn’t help to ask him check up with another college since he seemed to be quit new .
  After I’d given up and tried to call Saudis embassy he decided finally to call his chef .
  Then first it’s ok to get onboard.

  No more Pegasus

 4. Extremt diskriminerande beteende hos personalen på flygplatsen i Köpenhamn den 12/7-2023!!! Flight mellan Köpenhamn och Antalya!
  Vi hade 5 kg för mycket vikt i våra resväskor. Vi föreslog att lägga 2-3 kg i en handväska för att få betala en mindre summa i avgift. Det fanns ingen kö bakom oss. Vi var bland de första som checkade in vårt bagage. Då sitter personalen och skrattar åt en. När vi sedan gick till disken som vi blev hänvisade till för att betala så tittar människan bakom disken inte oss i ansiktet och säger inte ens ”HEJ”. De är verkligen trööötta på sitt arbete!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *