Erfordra ersättning för din obehag med Swiss

Swiss International Air Lines, det ledande flygbolaget i landet, serverar mer än 100 destinationer och erbjuder direkt och andra flygningar med stopp till 46 länder.

Flyg som drivs av lufttrafikföretaget med förseningar eller uppsägning är berättigade till ersättning enligt EU Air Carrier Act 261/2004.

Lösa en tvist med Swiss IAL? Behöver du en advokat?

Så att din konflikt med det schweiziska företaget är löst och din ersättning betalas av operatören, har du förmodligen
Intresset att kontakta en advokat för att få dig till domstol, det kan verkligen ta hand om skrivandet av ditt anspråk och försvaret av ditt ärende.

Du behöver inte oroa dig för att leta efter en juridisk expert längre eftersom du kan hitta den via några få klick.

Online-advokater kan ge dig konfidentiella, effektiva och snabba lösningar för ditt fall.

Tack vare ett online-kommunikationsverktyg är det lätt att komma i kontakt med en kompensationsexpert.

Besvikelse ... Vad är skalan som ska användas vid utvärdering av kompensation?

Till följd av icke-ekonomisk skada beräknas din ersättning enligt detta schema:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Fördröjning

Kompensation föreskrivs i den europeiska förordningen när förseningen på ett flyg överstiger tre timmar.

Efter att ha lämnat passagerare strandsatta på flygplatsen tillhandahåller flygbolagen helt enkelt hjälp och stöd till sina passagerare tills de omdirigeras till ett annat flyg.

Men i själva verket har passagerare andra rättigheter att hävda från deras operatörersättning, dessutom beräknat av Europaparlamentet, mellan 250 och 600 euro.

Som information är de olika flygningarna som tjänstgör av den europeiska operatören, som är försenade, uppskjutna och överbokade, 100% berättigade till ersättning.

Avbokat flyg

Att betala för en plats i Premium eller Business class? Detta räcker inte för att skydda dig från riskerna med att avbryta ditt flyg. På grund av ett strejk som kan leda till företagets eller PNC: s piloter eller på grund av ett upptäckt fel i cockpiten kan avstängningen av ditt flyg avbrytas.

Från den planerade avgångstiden för sina flygplan måste passagerarna räkna antalet minuter de tillbringade i flygplatsen innan de användes igen. Om denna varaktighet är mer än tre timmar är de officiellt berättigade till ersättning.

Överbokning

Inget flygbolag tvekar inte att överboka. Flygbolagen tänker inte två gånger innan de fattar beslut om att sälja flygbiljetter till obefintliga platser.

Överbokade flygningar tillåter operatörer att förbättra sina intäkter på varje flygning. De väntar fortfarande på att 10% till 15% av platserna ska vara tomma under flygningen genom att det inte finns några passagerare ombordstigning, men om alla passagerare som får biljett anländer till flygplatsen Flygningen kommer att överbokas och vissa passagerare kommer att evakueras från flygplanet mot deras vilja.

Enligt den europeiska lagstiftningen är överbokning en av de former av skada som innebär betalning av ersättning för deras reparation.

Missad flight connection

Ta ett indirekt flyg att flyga till din destination? Detta kan öka risken för att inte kunna fortsätta den andra delen av hans resa, speciellt om vi har en planfördröjning vid den första rotationen.

Om den första delen av resan stördes av en fördröjning eller avbokning, är det upp till Swiss Air att reparera denna olägenhet genom att erbjuda ekonomisk ersättning till fördel för varje offer som saknar nästa flygning.

Fyll i reklamationsformuläret

3 thoughts on “Swiss

  1. Jag blev nekad att checka in och gå ombord då de påstod att mitt visum inte var giltigt. Jag kontaktade ambassaden och de sa att det var giltigt. Jag hade en biljett vidare till LAX. Jag blev nekad resan och åka hem till Växjö igen utan något svar. Jag kände mig kränkt och min semester blev helt förstörd.

  2. hej. vi skulle flyga från stuttgart till zurich och sen vidare från zurich till arlanda stockholm den 3 aug. kl 6 va vi i stgtt flugplatsen men våran ticket till zurich fanns inte. Vi fick nya ticket på plats på en flyg först 14.30 till frankfurt och sen senare flyg till stockh.21.15
    vi har varit asså från kl. 6 på morgonen med 4 barn vid flygplatsen som var jätte jibbigt för barna. vi har försökt att komma i kontakt med swiss men kunde inte nå.

  3. Är så dålig service om någonting inträffar. Min väska blev borttappad och deras personal skrattar åt dig när de läser upp ditt namn. Dom bryr sig inte ett dugg om att du har försatts i en situation som dom är skyldiga att lösa. Res inte med SWISS om du vill slippa problem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *