Erfordra ersättning för din skada med TAP Portugal

TAP Portugal är det ledande flygbolaget i södra Europa med ett flygnätverk på över ett hundra femtio destinationer.

Det europeiska lufttrafikföretaget försenar ibland sina flygningar som serveras i Europa eller till destinationer på andra kontinenter. Detta fenomen upprepas speciellt under sommarsäsongen när TAP Air registrerar den högsta tillväxten i flygtrafiken.

Försvara dig själv med advokater:

För att hävda sina rättigheter vågar luftkonsumenterna att inleda ett rättsligt förfarande mot deras lufttrafikföretag.

Att försvara sig genom att konfrontera operatörens kraft och dess långa erfarenhet som ackumuleras i området för att hävda flygpassagerares rättigheter är emellertid inte ett lämpligt val för att framgångsrikt försvara sina intressen.

Kontakta en juridisk expert för att lösa sin tvist med sin operatör och få ersättning? Online startups som består av advokater som huvudsakligen arbetar med luftkonsumenternas rättigheter kan ge dig lösningar anpassade till dina problem. Det sparar tid, stress och speciellt sinnesro.

Hur kan du beräkna din ersättning?

För att veta hur mycket som reparerar skadan, kolla denna skala:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Efterfrågan dina rättigheter genom att fylla i formuläret nedan (på engelska):

överbokning

Det finns passagerare som avgår från planet eftersom de utgör en risk för andra resenärer ombord, medan det finns andra som tvingar sig att lämna sitt plan eftersom det inte finns fler platser för dem eller med andra ord, eftersom deras flyg var överbokat.

Resenärer avfyrade från deras flygplan kan stämma sin bärare för skadestånd.
Du kan få upp till 600 euro ersättning, det beror särskilt på vägen och avståndet som resan reser innan du reser till destinationen.

Missad mellanlandning

Detta fenomen uppstår ofta när man reser på en planerad flygning, betjänad av två olika flygbolag.

Om förseningen i flygningen berodde på ett tekniskt misslyckande eller strejken från PNC TAP Portugal och att denna fördom hindrade passageraren från att ta sitt andra flyg, är den senare berättigad till schablonbeloppet.

Flygfördröjning

Förseningen av en flygning anses vara överdriven av Europeiska kommissionen när den överstiger tröskelvärdet på tre timmar och ger följaktligen rätt till ersättning.

Rese på en linje programmerad av Air France dotterbolag flygbolag? Detta innebär att dina chanser att få tillgång till ersättning är höga.

Avbryt

Efter avbokning erbjuds passagerare mat och förfriskningar. De assisteras vid flygplatsen av flygbolagets personal som också ger dem en gratis natt på hotellet nära flygplatsen medan deras ersättningsflygning är klar för start.

När allt kommer omkring försöker flygbolaget gömma sig bakom de stora styrkorna för att inte betala en extra ersättning som uppskattas till 400 euro i genomsnitt till förmån för varje avbokad passagerare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

code