TT Line-fartyg används dagligen av passagerare för att korsa Östersjön

Den tyska privata gruppen som driver ett flertal sjöfartstjänster mellan de olika kuststäderna i Tyskland och hamnstäderna i södra Sverige.

Född 1962 och baserat i Hamburg, förser företaget sin enorma kundkrets med en flotta bestående av sju fartyg som verkar i Östersjön (Nils Holgersson, Peter Pan, Robin Hood, Nils Dacke, Tom Sawyer, Huckleberry Finn och Marco Polo .

TT-Line är inte ett enkelt företag som säkerställer expeditioner och korsningar, men en verklig samarbetspartner som bidrar till turistfrämjandet i det skandinaviska landet och landet i Östeuropa (Polgne). Han har redan vunnit det prestigefyllda Lucia-priset för att ha bidragit väsentligt till ökningen av antalet tyska turister som besöker svenska destinationer.

Den tyska transportören var bland de få som åtog sig att arbeta på rederier genom att driva miljövänliga fartyg och båtar.

Med upp till sjutton rutter som trafikeras dagligen, distribuerar TT Line sina fartyg dagligen utanför Östersjön för att ansluta de viktigaste hamnarna i det västeuropeiska landet till Trelleborg, Sveriges sydligaste stad. Det erbjuder också snabba förbindelser till Polen.

Varje år reser det tyska företaget nästan två miljoner och femhundra tusen passagerare ombord på fartyg som erbjuder dem den bästa komforten samtidigt som de uppfyller de gällande säkerhetskraven.

En effektiv kundservice, tillgänglig 7/7

De anställda som ansvarar för kundsupport på TT Line har de nödvändiga färdigheterna, vilket gör företagets kundservice till en verklig lösning som gör att de kan hantera missnöje hos kunder som är offer för skada som kan orsakas av problem och situationer som är dåligt kontrollerade av företaget. (saknad service, felbehandling av klienten osv.), eller helt enkelt av oförutsedda händelser, inklusive förseningar i korsningar orsakade av störningar i avgångstiderna på grund av problem relaterade till sjöfartsverksamheten eller ibland till situationer utanför av dess kontroll såsom försämring av väderförhållandena.

Förlusten eller skadorna på bagage representerar också en källa till besvär för passagerare som använder schemalagda rutter genom TT Line, och driver dem till att lämna in ett klagomål genom att kräva ekonomisk ersättning.

Enligt reaktionerna och åsikter från den överväldigande majoriteten av resenärer som redan har tagit fartygen som drivs av det europeiska företaget, visade de stor tillfredsställelse. Men eftersom felet är mänskligt kan en minoritet av kunderna uppleva besvär antingen före, under eller efter deras båts ankomst, varför orsakerna är flera (förlorat bagage, avbruten resa eller sen ankomst av båten, etc.) .

Ett rederi som har lyckats behålla sin plats bland de ledande inom sitt verksamhetsområde har utan tvekan ett team som har åtagit sig att tillhandahålla en effektiv kundservice som gör det möjligt att bidra till lösningen av olika problem och tvister mellan transportören och resenärer.

Flera kontaktmedel och verktyg används av TT Line för att underlätta kontakten mellan de båda parterna. 75% av interaktioner med kundservice för detta företag behandlas elektroniskt (klagomål in och skickas via e-post (last@ttline.com) eller från kontaktformuläret på sin webbplats.

Assistenter och kontohanterare för detta företag är redo att ta emot dina klagomål per telefon. Nummeret +49.0.450.280.181 finns tillgängligt på arbetsdagar och timmar (från 08.00 till 18.00).

1 thought on “TT Line

 1. Hej TTline

  Igår 22 30 har vi färjad med er fartyg, Tom Sawer från Trelleborg till Rostock .BN41362411
  Hytten som vi sovit i var ostädat dammigt.(har bilder att bifoga )
  jag har informerat det i receptionen och jag skulle vända till Er har hon sagt.
  Den priset man betalar för hytten borde vi få åtminstone städat rum (Speciellt i Corona tiden)
  Tack på förhand för er svar.
  Hälsninga Marianna Baláz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *