Erfordra ersättning för din obehag med Tui Fly Belgium

Tui Fly Belgium, det belgiska flygbolaget, serverar flygplan till hundra sexton destinationer, inklusive sextio två städer i Europa och tolv städer i Afrika.

Passagerare som flyger på de linjer som TFB föreslagit kan erhålla ersättning om deras plan landar med en dröjsmål som överstiger tre timmar.

Luftbidrag som föreskrivs i EU-förordning EG 261/2004 syftar till att reparera de olika skador som operatörerna orsakar till sina passagerare.

Håll ditt sinne hälsosam genom att vända ditt fall till en juridisk expert:

Begäran om kompensation kan göras på initiativ av en advokat som kan försvara ett offer genom att konfrontera flygbolaget som orsakar besväret.

Firmor är engagerade i försvar av resenärer som försenas av sina operatörer, ställer till ditt förfogande advokater som kan hjälpa dig på distans i ditt fordringsförfarande.

Advokater har ett verkligt syfte för dig eftersom de hjälper dig att få ersättning utan något förfarande. Du sparar värdefull tid och pengar.

Vilken faktor kan avgöra din ersättning:

Flygavståndet är det enda som kan definiera din ersättning:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Inaktivera fördröjning

Några tiotals minuter innan ombordstigning, passagerare kontaktas av flygbesättningen för att informera dem om att deras flyg inte kommer att ta fart i tid. Det är sant att denna situation inte är trevlig för passagerare i flygplatsen, men kommer det att bli deras reaktion om de upptäcker att detta olägenheter kan generera pengar för dem?

I en sådan situation är resenärer alltid vinnare. Sakerna är ännu mindre komplicerade när de transporteras av en EU-operatör. Vid besvär kan passageraren få ersättning även om hans flygbolag ansluter två destinationer utanför Europa.

Sista minuten avbeställning

I flygtransportsektorn är otillbörliga förseningar förbjudna, så vad sägs om avbokningar av flygningar?

Flygbolag som Tui Fly Belgium sanktioneras av en lag som har upprättats för att skydda luftkonsumenten (vem är passageraren) och bevara sina rättigheter som inte skyddas av operatören.

Böter som åläggs flygbolagen måste betalas genom överföring, kontanter eller check. De är villiga att kompensera sina offer upp till 400 euro i genomsnitt för att reparera sina skador.

Överbooking

För att fylla koefficienten för att fylla platserna i sina flygningar, vänder flygbolagen till överbokning.
Flygbolag som Tui Fly Belgium förutser att vissa passagerare anländer sent på flygplatsen och saknar sina flygningar, så lägger de till försäljning ytterligare flygbiljetter, medan på avresedagen, om alla passagerare med biljetter presenteras vid incheckningen och då vid flygplatsen kommer flygningen att betraktas som överbokat.

Överbokningen omfattas lyckligtvis av den kompensationsbelopp som föreskrivs i förordningen till flygbolag som säljer flygbiljetter.

Missad mellanlandning

Reser du på tvåvägsflygning, och efter att du har stoppat, har du upptäckt att ditt andra flygplan redan har tagit av från din flygbana? Det är ganska möjligt att din första anslutning har landat med en betydande fördröjning genom att hindra dig från att fortsätta din resa till din slutdestination.

Detta fall, som upprepas dagligen i hundratals flygplatser runt om i världen, kan repareras via monetär ersättning.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *