Erfordra ersättning för din obehag med Vueling

Vueling är ett flygbolag som betjänar tusentals flygningar varje år från sitt El Prat-nav i Barcelona, Spanien.

Skapat för att driva billiga flyg som betjänar flygplatser på världens fem kontinenter, har det spanska flygbolaget lagt fram betydande förseningar på sina medel- och långdistansflygningar.

Startups kan försvara dig på distans

Vid moralskada, orsakad av en operatör, känner hans passagerare svaga framför sig, de försöker inte ens att inleda ett förfarande som ska kompenseras.

Nu har allting ändrats. Att hävda och få ersättning är nu en bris. Tack vare nya online-igångkörningar som drivs av erfarna advokater och juridiska experter har det blivit alltmer lätt för offer för olägenheter för att försvara sina rättigheter.

Hela skadeprocessen kan nu göras online. Konstitutionen av din fil kostar bara några sekunder.

Skada lidit? hur mycket kostar du för att fixa det?

Ersättningen som betalas till offren beräknas enligt resans avstånd:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Efterfrågan dina rättigheter genom att fylla i formuläret nedan (på engelska):

Fördröjning av flyg

Förseningar, överbokning eller annullering? Flygpassagerare, vet att du har rättigheter. Alla flygningar du tar med Vueling är berättigade till ersättning.

Det är helt annorlunda än antalet kilometer som ska färdas av flygplanet mellan de två flygplatserna, enhetsbeloppet är en rättighet för alla resenärer som reser med det spanska företaget. Denna skada kan ge dem pengar till
repareras.

För information, för att få ersättning, är det inte viktigt att resa in eller ut ur Europeiska unionen, eftersom Vueling är ett företag som redan är baserat i Europa (EU).

Överbokning

Genom att välja att resa med flyg, står vi förmodligen inför fördomar. Om det inte var en avbokning kan vi bli överraskad av en överbokning vilket gör det omöjligt att resa med flyg.

Om flygningen är överbokad ber flygbolaget att vissa passagerare frivilligt lämnar sin plats genom att generellt erbjuda dem ett belopp som kan sträcka sig från 250 till 600 euro.

Flera resenärer är överens om att ta pengarna mot deras avstigning av flygplanet, förutsatt att deras transportör söker dem plats på nästa flygning. Det representerar en attraktiv chans att minimera slag av sina resor! En betydande del av de överbokade passagerarna vet emellertid inte att denna övning omfattas av ytterligare ersättning, så att de kan återvinna en stor del av deras biljett!

Avbrutna flygningar

På grund av en stark strejk av piloter eller hostesses / stewards kan hundratals flygningar påverkas av en avbokning. Denna situation med olägenheter som orsakar utmattning och ilska mellan passagerarna är tack och lov återgivningsbar.

Vid avbokning av din rotation måste flygbolaget i Spanien leda dig till ett nytt flyg eller återbetala beloppet för din bokning. Detta är dock inte allt det spanska företaget har att erbjuda för att kompensera dig för den skada du måste bära.

Missad mellanlandning

Risken att missa ett flyg ökar när du reser på ett anslutande flyg. Och det är ännu värre när rutten serveras av två flygbolag. Den första flygningen är bara några minuter sent för din andra flygning att ta av utan dig.

Om du redan har haft en liknande irritation kan du kontakta advokaterna online så att de kan initiera de huvudsakliga överklagandena för att du ska kunna få ersättning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *