Erfordra ersättning för din obehag med WestJet

WestJet, ett kanadensiskt flygbolag som specialiserat sig på lågprisflyg. Med sin flotta på 170 flygplan, som för det mesta tillhandahålls av Boeing, serverar det amerikanska företaget ett flygnätverk på 103 destinationer.

Endast schemalagda flygningar som avgår från europeiska flygplatser, ackumulerade förseningar vid ankomst, vilket måste repareras enligt villkoren i lag 261/2004, relaterad till konsumtion i EU.

Kontakta en advokat från ett avstånd? Det har blivit möjligt!

Offer för skada orsakad av WestJet? Juridiska experter kan ge dig deras hjälp och stöd utan skyldighet och utan avgifter (vid fel).

Advokater erbjuder ett brett spektrum av sakkunskap för att täcka alla typer av skador som kan påverka passagerarna under resan med något flygbolag.

Offer för förseningar eller överbokning? Kom i kontakt med en advokat genom att fylla i en kontaktformulär om två minuter.

Din skada kan repareras? Ta reda på hur mycket det här kan generera:

Ta reda på hur många euro du kan tjäna genom att jämföra din resa med de avstånd som definieras av skalan:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Fördröjning

En fördröjning som orsakats av bristande underhåll av flygplanet, avsaknaden av besättningsmedlemmar ombord? Detta kan inte vara en force majeure, därför är ersättning till förfogande för att täcka den moraliska skada som lidit.

Kämpa för sina rättigheter efter att ha försenats av hans operatör? Det här är absolut vad man kan göra för att få en reparation eftersom företagen ofta är ovilliga att kompensera sina offer, även om de är orsaken till deras olägenheter.

Avbokat flyg

Ditt flyg från en europeisk flygplats har avbrutits? WestJet-flygbolaget föreställer sig att du ska be om saker som mat och tilltugg, hjälp och fri kommunikation ... Men du har också tillgång till en ännu större rättighet (ersättning) när skada uppstår innan din avgång. Faktum är att ditt flygbolag gör sitt yttersta för att komma ifrån sanningen och beröva dina rättigheter.

Kontrollera om det inte är fallet med force majeure, eftersom någon annan situation kan leda till en reparation av besväret.

Överbokning

Ett överbokat flyg? Det betyder att vissa passagerare är i besittning av sin resebild och deras ombordstigningspass, men de kan inte hitta var man ska sitta på planet! Överbokning är en teknik som kan ge extra flygbolag extra intäkter, men å andra sidan förhindrar passagerare att resa som de har föreställt sig. Överbokningen av flygningarna beror inte på att flygbolagen är oförmögna att hantera inflödet av resenärer, eller med andra ord, det är frivilligt praktiserat, det är därför det ger upphov till reparationen.

Missad mellanlandning

Det är inte lätt att upptäcka efter en lång resa att hans plan som säkerställer sin korrespondens inte är tillgängligt på asfalten eftersom han redan har tagit luften! Missade anslutningar är kompenserbara enligt vad som anges i texten om passagerarrättigheter (CE261 / 2004). När det gäller WestJet påverkas detta företag endast av europeisk lag och rättspraxis om avgångsflyget har ackumulerat en alltför stor försening från en flygplats i ett land i Europeiska unionen.

Fyll i reklamationsformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *