Erfordra ersättning för din obehag med Wizzair

Wizzair är ett flygbolag som officiellt lanserar sina tjänster i september 2003. Av ungerskt ursprung har det ett nav på Belgrads flygplats och fjorton andra baser på olika flygplatser i Europa, inklusive en på Kiev International Airport.

Med denna operatör kan varje fördröjning bli ersättning. Överbokade flygningar ger dig också rätt till ersättning. För att hävda sina rättigheter behöver offret emellertid en erfaren person som vägledas och vägleda honom i sitt misshandlingsförfarande.

Advokater redo att slåss för att försvara dig

Advokatbyråer har upprättats för ett ändamål, vilket är att försvara brottsoffrens rättigheter. Tusentals försenade och överbokade passagerare deltar i dessa startups genom att ge dem det gröna ljuset för att försvara dem och ge dem de bästa lösningarna för att få ersättning.

För att kunna börja processen med att hävda sina rättigheter måste dessa juridiska experter endast ha kontaktuppgifter för de resenärer som drabbats av skadan för att de åtminstone kan informera dem om deras behörighet eller deras ersättningsberättigande.

Hur mycket kan hans ersättning betala honom?

Detta beräknas endast enligt flygens kilometeravstånd:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Fyll i reklamationsformuläret

Fördröjning

Ditt flyg har blivit försenat? Detta räcker för att orsaka att du mumlar och alla passagerare som följer med dig med flyg.

Oavsett om ditt företag står inför tekniska störningar eller har besättningssamarbete ombord, ... som passagerare behöver du inte oroa dig för vad som händer med din Wizzair-operatör, utan snarare om din resa och din resa semestrar som kan botched på grund av sen ankomst till din destination.

Under alla omständigheter får ett flygbolag inte formalisera en fördröjning om inte exceptionella omständigheter uppträder vid flygplatsen på dagen för flygningen, till exempel dåliga väderförhållanden eller flygledarens strejk.

Avbokning av flygningen

Om du är medveten om avbokningen av ditt flyg mindre än två veckor innan har du rätt till 250 euro ersättning genom att resa på en resa på mindre än 1500 km. Mängden ersättning blir mer och mer intressant när du reser på långdistanslinjer.

Denna ersättning är inte relaterad till vad du har rätt till flygplatsen i händelse av en fara som orsakas av transportören vars avbokning av flygning (omflyttning till ett annat flyg + mat + boende).

Överbokning

För att säkerställa en hög fyllnadsgrad på alla sina flygningar, kan flygbolagen öva överbokning eller överbokning bestående kommersialisera fler biljetter att deras totala överstiger de tillgängliga platserna i stugorna.

Den behandling och hjälp du får på flygplatsen har inget att göra med dina rättigheter enligt artikel 12 i den europeiska förordningen. Du är berättigad till ersättning för flera hundra euro. Det är faktiskt det avstånd som ditt flyg reser som kan definiera det belopp du kan hävda.

Missad mellanlandning

I flygbolaget kan flera situationer leda till ekonomisk ersättning. Bland hans situationer är de misslyckade matcherna.

Motsvarande flygningar omfattas också av ekonomisk ersättning. På grund av sin sena ankomst, många passagerare missar sin mellanlandning, är de därför tvungna att stanna flera timmar på flygplatsen innan de omdirigeras till en annan anslutning.

I händelse av en missad förbindelse med Wizzair blir det möjligt att göra anspråk på kompensation genom att anlända tre timmar sent på flygplatsen.

Fyll i reklamationsformuläret

1 thought on “Wizzair

 1. Hej
  Jag hetter Katica Gjorushevska
  Jag fotfarande vanta på pengar tillbaka
  Grundof jag betala får 2 person
  Men jag resa helf
  Min lila pojke inte koomer med mig i Makedonien
  22 oktober
  Jag avboka hans billeten
  Jag har forskning på dena pengar
  Hans personnummer
  Är
  Dario Gjorushevski
  03 04 08 8214
  Tack
  Mvh Katica Gjorushevska
  65 06 14 2261
  Telefonnummer
  072 208 5899

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *